Sim`ce - Elimden Geldiğince.

---> Sim | Amatörce İşte..

Güle güle kullan. :)

Canim bende senden iki sey istiyorum rüyamda da gördüm tam hatirlayamasamda dile getirecegim :)

1. puurple & alicewonder güzel Bir yazi sekli imzam icin istiyorum mor olursa daha Bir sevinirim ama cok büyük Bir yazi olmasin ..

2. Bir de h & e siyah beyaz nasil olur bilmiyorum ama sekillendirebilirmisin nasil gözükcek bilmiyorum ama :) kurdugum güzel görünüyor :vala_02:

Tamam umarım rüyandaki gibi olur canım ya.. Söz vermiyeyim de. :)

Çok hoş :) Teşekkür ederim bitanesi :R

Rica ederim beYaZ'ım.

@Sim Öncelikle avatarlar için buradan teşekkür etmek istedim ellerine sağlık çok güzel olmuş her zaman ki gibi. @Puurple 'nin imzasınıda çok çok beğendim :R

Senden bi ricam var; Ö & S şeklinde bi imza hazırlar mısın... Mor renkte olursa daha hoş olur sanırım.

Boyutlar 175 x 250 :D Şimdiden teşekkürler. Repini de verdim :D

Rica ederim, güzel bi sürpriz olduysa ne mutlu.
Tamam yapmaya calısırım birazdan. :)

@Sim canım bize de imza yapar mısın :Ü

Allah'ım seni başımdan da yüreğimden de eksik etmesin...Nurten

bu cümleyi alt alt satır satır yapar mısın sonuna isimlerimizi koyar mısın üsteki gibi benimkine Barış
@Stinko adlı üyeninkinin sonuna Nurten yazar mısın rica etsem
benim tarzımı biliyorsun.Barış'ınkini sana bırakıyorum erkeğe uygun yaparsın şimdiden teşekkür ederim canım benimmm inşallah zahmet olmaz sana :)

Yapmam mı canım :) Ne zahmeti..

Canim bende senden iki sey istiyorum rüyamda da gördüm tam hatirlayamasamda dile getirecegim :)

1. puurple & alicewonder güzel Bir yazi sekli imzam icin istiyorum mor olursa daha Bir sevinirim ama cok büyük Bir yazi olmasin ..

2. Bir de h & e siyah beyaz nasil olur bilmiyorum ama sekillendirebilirmisin nasil gözükcek bilmiyorum ama :) kurdugum güzel görünüyor :vala_02:

Bilmem oldu mu :eek:
Pek yapamıyorum canım ama umarım beğenirsin;

W2YGzQ.png

38op5p.png

6RnyB9.png

:cy(19):

@Sim canım bize de imza yapar mısın :Ü
Allah'ım seni başımdan da yüreğimden de eksik etmesin...Nurten

bu cümleyi alt alt satır satır yapar mısın sonuna isimlerimizi koyar mısın üsteki gibi benimkine Barış
@Stinko adlı üyeninkinin sonuna Nurten yazar mısın rica etsem
benim tarzımı biliyorsun.Barış'ınkini sana bırakıyorum erkeğe uygun yaparsın şimdiden teşekkür ederim canım benimmm inşallah zahmet olmaz sana :)

LP3Omz.gif

rL9Jnz.gif

Canım elimden böylesi geldi,
umarım beğenirsiniz hepiniz.. :eek:

Özgür & Selin'e Özel Çalışmalar
yd40dL.gif

JL2QLY.png
O2Mo2Z.gif

zR40RY.png
Gnz9n2.png

sigpic158527_22.gif

InnoCenCe 'in isteği üzerine bi imza

sigpic154329_12.gif

LP3Omz.gif

rL9Jnz.gif

Canım elimden böylesi geldi,
umarım beğenirsiniz hepiniz.. :eek:

Yaaaa tek kelime ile harika çok beğendim
şuan sana sarılıp sıkmak,boğmak istiyorum çok teşekkür ederim kuzum emeğine sağlık :423423:
[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] canısı bak Zeynep bize naptı istiyordun yaaa ben söyledim yaptı sağolsun :)

şuan sana sarılıp sıkmak,boğmak istiyorum çok teşekkür ederim kuzum emeğine sağlık :423423:
[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] canısı bak Zeynep bize naptı istiyordun yaaa ben söyledim yaptı sağolsun :)

aa kiz Stinko yla sevgili misin :)

Bu yapamama halinse :) cok tesekkür ederim cok güzel olmus herzamankisinden :*
sari-gul.jpg

[MENTION=161689]Sim[/MENTION]

Sim harika bende istiyorum yapabilir misin canim :)

Tabi ki :) Sözü belirtirsen sevinirim.. imzandaki söz mü olsun ?

@Stinko canısı bak Zeynep bize naptı istiyordun yaaa ben söyledim yaptı sağolsun :)

Rica ederim canım güle güle kullanın. :)

Bu yapamama halinse :) cok tesekkür ederim cok güzel olmus herzamankisinden :*
sari-gul.jpg

@Sim

Beğeniyorsan sorun yok canım sağol. :)

Hamarat kızımız:))

Hiç boş durmuyorsun,maşallah.

Ellerine sağlık

Sağol ablacım. :)

[MENTION=158527]Puurple[/MENTION] bitti avatarlar fakat upload edemedim ya.. hizliresim.com hata veriyor, nerden yapabilirim başka canım ?

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri