Sim`ce - Elimden Geldiğince.

---> Sim | Amatörce İşte..

hangisini kullancam şimdi yaaa kararsız kaldım bebeğim harika olmuş hepsi yaaa xD

[MENTION=161689]Sim[/MENTION] hayatım bunu [MENTION=158910]HayaList[/MENTION] yapar mısın avatarımı beğenmişti :Ü

KZaG4z.png

[MENTION=156189]ozgur20[/MENTION] boyutlar normal, Selin de kullanabiliyor gördüğüm kadarıyla.. sorun nerde bilmiyorum inan ama bi daha yaparım istersen. :)

Prenses üyelerde ayarlar biraz daha farklı o yüzden öyle. 175 X 250 Bizde :D [MENTION=158527]Puurple[/MENTION] de 180 x 250 o yüzden o kullanabiliyor :R

Avatar içinde çok teşekkür ederim çok güzel olmuş ellerine sağlık :)

Prenses üyelerde ayarlar biraz daha farklı o yüzden öyle. 175 X 250 Bizde :D @Puurple de 180 x 250 o yüzden o kullanabiliyor :R

Avatar içinde çok teşekkür ederim çok güzel olmuş ellerine sağlık :)

Nerden biliyiim yahuu :) Bunlar da olmazsa öldürcem kendimi :kikiki:

KnazVa.gif

wvlkdD.gif

[MENTION=161689]Sim[/MENTION] canımsın yaa :R O kadar güzel olmuş ki ne desem bilemedimm. Ellerine sağlık. :)

[MENTION=160419]Queen2[/MENTION] canım benim teşekkür ederim :) [MENTION=161689]Sim[/MENTION] eline sağlık canım :) bana özel yaptığında çok güzel bayıldım :) +

[MENTION=158910]HayaList[/MENTION] güle güle kullan bitanem :Ü
[MENTION=161689]Sim[/MENTION] ellerine sağlık canım

Sevimsiz'e;

[MENTION=151147]CaSPeR35[/MENTION]

KqDLRB.gif
+
wMZ7Wk.gif

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri