Sim`ce - Elimden Geldiğince.

---> Sim | Amatörce İşte..

[MENTION=161689]Sim[/MENTION] çok teşekkürler hayatımm eline sağlık :love3: demek bana sürpriz yaptın bak mutlu ettin akşam akşam... :106:

@Sim çok teşekkürler hayatımm eline sağlık :love3: demek bana sürpriz yaptın bak mutlu ettin akşam akşam... :106:

Aklımda vardı da bi türlü avatar bulamadım.. bunları beğenirsin diye düşündüm, anca işte :) Güle güle kullan canım :)

Kullanıma Kapalı

[MENTION=160419]Queen2[/MENTION]

KqWqgq.png
eXXWnD.png
eWQA94.png

seviyorum ben bu kızı yahuu :kikiki:
çok güzel olmuş kuzum teşekkür ederim emeğine sağlık uğraştırdım yine neyse alıştın artık zaten bana :R
+REP

Son düzenleme:

eğer, ağlayan, majyajı akmış, suda boğulan, dövmeli, suda ağlayan, yağmurlu, yalnızlığı ifade eden, korkmuş, bunlardan herhangi birini barındıran bir hareketli, hareketsiz avatar yapmak ister, ama üstüne " Eda. " yazacak birini bulamazsan, BEN VARIM.

Kitap okuyan yazı yazan kahve içiyor olan :D bi kız bulur musun bana canım?

beğendim tatlım ellerine sağlık harika çalışmalar yapmışsın :hi:

Sevindim, teşekkür ederim canım.

Yap
cam bugün ya da yarın :)

seviyorum ben bu kızı yahuu :kikiki:
çok güzel olmuş kuzum teşekkür ederim emeğine sağlık uğraştırdım yine neyse alıştın artık zaten bana :R
+REP

Ne demek :) Sende seviliyorsun bitanem.

eğer, ağlayan, majyajı akmış, suda boğulan, dövmeli, suda ağlayan, yağmurlu, yalnızlığı ifade eden, korkmuş, bunlardan herhangi birini barındıran bir hareketli, hareketsiz avatar yapmak ister, ama üstüne " Eda. " yazacak birini bulamazsan, BEN VARIM.

İyi ki var o :) Tamam..

Kitap okuyan yazı yazan kahve içiyor olan :D bi kız bulur musun bana canım?

Bulurum tatlım :)

@Sim bunun yerine hakkımı bunlardan yana kullanmak istiyorum :kikiki:

large.gif

yp-2.gif

Ölürüm yaa. Tamam canım.

Akşama ya da en geç yarın sabaha hazır olur k
ızlar.

Bunları da yapmıştım.
Avatar kullanıma açık, imza kullanıma kapalıdır.

xERa5A.png

wjWkVr.png

aiyyy bunları bende beğendim kırmızı olan pek bi hoşuma gitti güle güle kullan [MENTION=158527]Puurple[/MENTION] bitanemmm :R

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri