Sim`ce - Elimden Geldiğince.

---> Sim | Çalışmalarım.

[MENTION=161689]Sim[/MENTION] ne diyeceğimi bilemedim şaşırdım bize hazırlamana. Ellerine sağlık. :)

Son düzenleme:
---> Sim | Çalışmalarım.

@Puurple & @ozgur20

Kullanmaya mecbur değilsiniz,
içimden geldi sadece yapmak istedim :love3: :)

vm46d.png

Ellerine sağlık açıkçası ne diyeceğimi şaşırdım şuan :D Teşekkürler :D :hi:

[MENTION=161689]Sim[/MENTION] ne diyeceğimi bilemedim şaşırdım bize hazırlamana. Ellerine sağlık. :)

[MENTION=156189]ozgur20[/MENTION] bak herkes bizi birbirimize yakıştırıyor xD xD

hahaha yakışıyoruz demekki xD

---> Sim | Çalışmalarım.

Bu arada çalışmaların çok güzel gerçekten ellerine sağlık

---> Sim | Çalışmalarım.

Tam istedigim gibi olsa 1 tane yeterdi ama bu tam karşılamadı beklentimi :H 1 adet daha alayım.
?

Yok küstüm :M

@Sim ne diyeceğimi bilemedim şaşırdım bize hazırlamana. Ellerine sağlık. :)

@ozgur20 bak herkes bizi birbirimize yakıştırıyor xD xD

Ellerine sağlık açıkçası ne diyeceğimi şaşırdım şuan :D Teşekkürler :D :hi:

hahaha yakışıyoruz demekki xD

Bu arada çalışmaların çok güzel gerçekten ellerine sağlık

Rica ederim arkadaşlar da ben sizi şey sandım ya özür dilerim, fena pot kırdım
shy2.gif

---> Sim | Çalışmalarım.

[MENTION=161689]Sim[/MENTION] kıyamam canım beniiim. Cidden çalışmaların çok güzel ellerine sağlık. :)

---> Sim | Çalışmalarım.

[MENTION=161689]Sim[/MENTION] Sorun değil ya ama beğendim ben avatarı xD Tekrar teşekkürler, çalışmalarında nickin ve avatarın kadar güzel... Kolay gelsin mahrum bırakma bizleri bunlardan :D

---> Sim | Amatörce İşte..

vm8dx.jpg

ileride kullanacağım bir resim oldugundan bu calısmanı izninle alıyorum canım. :Ü

Bu arada, gif çalışmalarını çok beğendim ben 3 taneydi sanırım 1. ya da 2. sayfa da olsa gerek, eğer gif yapmaya devam etmek istersen " Caroline Forbes , Candice Accola " giflerini alırım seve seve. (Duygusal, sigaralı falan, Candice olmak zorunda değil) :pp

Eline emeğine sağlık.

vm8dx.jpg

ileride kullanacağım bir resim oldugundan bu calısmanı izninle alıyorum canım. :Ü

Bu arada, gif çalışmalarını çok beğendim ben 3 taneydi sanırım 1. ya da 2. sayfa da olsa gerek, eğer gif yapmaya devam etmek istersen " Caroline Forbes , Candice Accola " giflerini alırım seve seve. (Duygusal, sigaralı falan, Candice olmak zorunda değil) :pp

Eline emeğine sağlık.

Güle güle kullan canım :) Bakan gözlerine sağlık.

vmck9.gif
vmckf.gif
vmckt.gif

vmcmh.gif
vmcq7.gif
vmcv0.gif

Umarım beğenirsin :love3:

Son düzenleme:

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]

Belki daha önce kullanmışsındır bilmiyorum ama görünce yapim dedim :)

vmfpy.gif
vmfn5.gif

[MENTION=161689]Sim[/MENTION] kız banada gif yapsanaa :D Avril Lavigne olsuun xD adım yazılı olsun tamammı :D

[MENTION=161689]Sim[/MENTION] çok güzeller yaa :D Nası yapıyon sölesene :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri