Olmuşş olmuuş, ben bi ps'yi açabilsem benim size çook hediyem var. :eda:
Eline sağlık canım. :eda:
@Sim gercekten cok hoslar ama en cokta selinle özgür icin yaptigini cok begendim ellerine saglik
[MENTION=161689]Sim[/MENTION] gercekten cok hoslar ama en cokta selinle özgür icin yaptigini cok begendim ellerine saglik
Güzelmiş beğenmedim diyemem ama ben öyle başkalarını avatar da kullanmayı sevmiyorum. böyle gizemli daha iyi :R
Emeğin için çok teşekkür ederim. + :R @Sim
[MENTION=158527]Puurple[/MENTION] güle güle kullan canım.
Sevgili X.
Burayı bu çirkinliklerle kirletmek istemezdim ama
madem takip ediyosun burdan okursun diye düşündüm.
Zamanımı ayırıp yaptığım şeyleri kendin yapmış gibi gösterip oralarda paylaşman ayıptır.
Bir 'admin'e' (tırnak içinde yazdım dikkatini çekerim, admin sayılmazsın gözümde) yakışmayan şeyler bunlar, komik duruma düşme bence.
Ha ama onca güzel iş yapan arkadaşlar dururken benim yaptıklarımı seçmen de hoşuma gitti.
Niyetim kimseyi rencide etmek degil ama bi daha olmasın. Hatta ve hatta onlar oradan silinecek.
Aksi takdirde masken düşer.
Bana mail atan arkadaşa da teşekkürler buradan.
[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]'in açtığı konuyu bile kopyalayıp yapıştırmışsın, pes.
[MENTION=161689]Sim[/MENTION]
Durumu Yönetimde Bildirdim Bakalım..
Ben İceledim Birazcık..
Tek Çalınan Konunun Bu Olduğunu Zannettmiyorum..
Ayın enleri bölümümüzün kurallarını da gördüm o forumda..
Benim Doğum Günü Konusu Kendime Özgün Yazdığım Netten Resimler Bulduğum Bir Konuydu. Bunu yapmak Çok zor değil.. Bende Hazırını Bulurdum ama emek hırsızlığı yapamıyorum malesef..
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.