---> Silmeye kıyamadığınız mesajlar var mı ? EVET bayağa var.
Ruhsal.otopsi Bayan Üye 11 Tem 2011 #44 ---> Silmeye kıyamadığınız mesajlar var mı ? Yok. Kıyamıyosam Ertesi Güne Kadar Tutarım Doya Doya Okurum, Ertesi Gün Silerim.
---> Silmeye kıyamadığınız mesajlar var mı ? Yok. Kıyamıyosam Ertesi Güne Kadar Tutarım Doya Doya Okurum, Ertesi Gün Silerim.
LaZZkopateLLa Bayan Üye 11 Tem 2011 #46 ---> Silmeye kıyamadığınız mesajlar var mı ? Evet var ama sonunda gene siliyorum =)
D Düş'eş Bayan Üye 11 Tem 2011 #47 ---> Silmeye kıyamadığınız mesajlar var mı ? 2000 küsür tane var. Silmiyorum , silmem .
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 11 Tem 2011 #48 ---> Silmeye kıyamadığınız mesajlar var mı ? Artık silmiyorum
zyneep Bayan Üye 12 Tem 2011 #50 ---> Silmeye kıyamadığınız mesajlar var mı ? Var SevgiLimin Bana Yazdıgı Cok Derinden Sözleri Hep Mesjlarmda SakLarm
---> Silmeye kıyamadığınız mesajlar var mı ? Var SevgiLimin Bana Yazdıgı Cok Derinden Sözleri Hep Mesjlarmda SakLarm
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 29 Tem 2011 #54 ---> Silmeye kıyamadığınız mesajlar var mı ? Kitap oldular
waLL~é Bayan Üye 30 Tem 2011 #56 ---> Silmeye kıyamadığınız mesajlar var mı ? bir ara vardı ama artık hepsini Sildim
BravehearTs Kayıtlı Üye 31 Tem 2011 #57 ---> Silmeye kıyamadığınız mesajlar var mı ? mesaj tutma huyum zaten yoktur telefon yavaşlıyor