---> sıkıntıdan patlamak üzere olan birine ne tavsiye edersin??? müzik dinle
'Gülümse :D Prenses 17 Şub 2011 #21 ---> sıkıntıdan patlamak üzere olan birine ne tavsiye edersin??? müzik dinle
B beri91 Kayıtlı Üye 21 Şub 2011 #22 ---> sıkıntıdan patlamak üzere olan birine ne tavsiye edersin??? sıkı can iyidir
doostum_ Kayıtlı Üye 21 Şub 2011 #23 ---> sıkıntıdan patlamak üzere olan birine ne tavsiye edersin??? bana uzak ALLAH'a yakın olmasını tavsiye ederim
---> sıkıntıdan patlamak üzere olan birine ne tavsiye edersin??? bana uzak ALLAH'a yakın olmasını tavsiye ederim
A Adelia Bayan Üye 22 Şub 2011 #24 ---> sıkıntıdan patlamak üzere olan birine ne tavsiye edersin??? keln ilacı olsa kendi basına sürer........
---> sıkıntıdan patlamak üzere olan birine ne tavsiye edersin??? keln ilacı olsa kendi basına sürer........
Prensesimm Bayan Üye 23 Nis 2011 #25 ---> sıkıntıdan patlamak üzere olan birine ne tavsiye edersin??? duşlerforum.org
BravehearTs Kayıtlı Üye 23 Nis 2011 #26 ---> sıkıntıdan patlamak üzere olan birine ne tavsiye edersin??? takla at
Rock SouL Kayıtlı Üye 23 Nis 2011 #27 ---> sıkıntıdan patlamak üzere olan birine ne tavsiye edersin??? Asla yapamam utanırım dediğin şeyi yap, üstüne git.Yeni bi kapı açar hayatında.
---> sıkıntıdan patlamak üzere olan birine ne tavsiye edersin??? Asla yapamam utanırım dediğin şeyi yap, üstüne git.Yeni bi kapı açar hayatında.
Nuri alco Banned 23 Nis 2011 #28 ---> sıkıntıdan patlamak üzere olan birine ne tavsiye edersin??? Yüksek sesle müzik dinle derim.
G Gülümse. Bayan Üye 23 Nis 2011 #29 ---> sıkıntıdan patlamak üzere olan birine ne tavsiye edersin??? Bir şey derdim ama neyse xD
Nuri alco Banned 23 Nis 2011 #30 ---> sıkıntıdan patlamak üzere olan birine ne tavsiye edersin??? Süle süle içinde kalmasın.