Şikayet-Benim yerime mesaj yazan yöneticilerimizde mevcut

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Şikayet-Benim yerime mesaj yazan yöneticilerimizde mevcut

benım attıgım her mesaj edıtlenıyorsa aynı sekılde dıger tarafında edıtlenmesı lazım .....adam oraya cincon gaysaray yazıoo hıc ses yok .... modların edıt yapma yetkısı var zannedıodum pardon ....

Moderatorlerın kendılerıne yetki verilen bölümlerde editleme yetkisi vardır.Diğer Bölümlerde yoktur. Görememezlikten geliniyor doğrudur.Ancak bu kurallara aykırı yorumlar için gecerli değildir.

Görmemzlikten gelinen konular zaten belli.Oyun vs. bölümler. Spor bölümlerinde durum farklı. Yukarıda belirttiğiniz yorumlar taraftar profili ve takım tutma anlayışını sergiliyor.Siz bu tip yorumlara girmeyin yeter.Toplum içerisinde yazılacak seyler vardır yazılmayacak seyler vardır.
Kolay gelsin

Moderatorlerın kendılerıne yetki verilen bölümlerde editleme yetkisi vardır.Diğer Bölümlerde yoktur. Görememezlikten geliniyor doğrudur.Ancak bu kurallara aykırı yorumlar için gecerli değildir.

Görmemzlikten gelinen konular zaten belli.Oyun vs. bölümler. Spor bölümlerinde durum farklı. Yukarıda belirttiğiniz yorumlar taraftar profili ve takım tutma anlaşışını sergiliyor.Siz bu tip yorumlara girmeyin yeter.Toplum içerisinde yazılacak seyler vardır yazılmayacak seyler vardır.
Kolay gelsin

anladımmm neyse bılgılendırme ıcın tesekkurler ....

Yıl olmuş 2012 hala şikayet konusu açıyoruz

Yeni yilin ilk sikayet konusu :)
Konu uyenin istegi uzerine acilmistir.Gerekli yorumdan sonra kapatabilirsiniz.

hiç o yana bu yaba atma manyax
ben forum sohbette filan bunun laflarını etmeseydim konuya geri dönüp bakmasaydım orası öyle kalacaktı.
Bir iş yaptın arkasında durda hatanı kabul et.

Merhaba,

yazdıgınız kelime ş...z.. normalde ban sebebidir. arkadaslarımız oncelıkle sizi banlamayarak hata yapmış..

2. olarak o mesajı düzeltip delikanlı gıbı aksı bır yorum gıbı yansıtarak ta ayrı bır hata yapmıs.. sanırım ıyı nıyetten kaynaklanmıs..

siz birdaha argo yazmayınz. yonetıcı arkadaslarımda edıtledıgınız mesajlara edıt yazıp uyarınız gereki ise banlayınız.

başka sorunuz yok ise konu kilit ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri