Şikayet-Benim yerime mesaj yazan yöneticilerimizde mevcut

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Altmis Bir

Kayıtlı Üye
Kirli eller operasyonu diye bir konu açmıştım.
Konunun kilitlenecek hiçbir tarafı yokkken kilitlendi o apayrı konu da.
Konuda geçen konuşmalardan bir kelimem editlenmişti.
Anlatmama gerek yok konudan kendiniz bakabilirsiniz

http://www.duslerforum.org/kirli-eller-operasyonu-t402560.html?t=402560

Evet edit kelimesi kullanmak yasak dediniz eyvallah doğrudur da
önemli birşey var şimdi

mesajın orjinal hali
Senin bu mantığınla aiz yıldırım şrfsizin önde gideni ki bencede öyledir aylardır içerde olduğunu hepimiz biliyoruz
mesajın ilk editlenmiş hali
Senin bu mantığınla aziz yıldırım önde gideni ki bencede öyledir aylardır içerde olduğunu hepimiz biliyoruz
normal bir editlenme hiçbir sorun yok

Buda ..........Edit..........bir yönetici arkadaşımızın mesajımı çevirdiği hali
Senin bu mantığınla aziz yıldırım delikanlının önde gideni ki bencede öyledir aylardır içerde olduğunu hepimiz biliyoruz

Kim mesajımı delikanlı yazılacak şekilde değişiyor bu nasıl bir iştir
Bu hakkı kendinde kim buluyor.
Ordaki kelimemi editleyebilirsiniz ama
yazdığım cümlenin manasını değiştiremezsiniz.
Benimle özel olarak bir zorunuz mu var?

Şimdi konuyu hazırlarken baktım yeniden eski haline çevirilmiş
.............Edit...............Kişisel Hakarekte Bulunmayın (NewCS)

Bu konunun ciddi bir şekilde üstüne gidilmesini rica ediyorum yani mesajı kafaasına göre değişenin üstüne

Mesajımı editlemeyi seven arkadaşım bu konuyuda ötekiler görmeden değişsende ben yine düzeltirim. Daha öncede konularımın kimse görmeden silindiği olmuştu :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
---> Şikayet-Benim yerime mesaj yazan yöneticilerimizde mevcut

ben göremedim öyle bir yazıyı.

işte yazınız, aynen duruyor o yazı

0EbZV.jpg

tamam işte kardeşim önce delikanlı şeklinde değiştirildi ben gördüm.
Bu konuyu hazırlerken de tekrar yine eski haline döndü.
Ben forum sohbette bunun laflarını etmeseydim belliki orası öyle kalacaktı.

tamam işte kardeşim önce delikanlı şeklinde değiştirildi ben gördüm.
Bu konuyu hazırlerken de tekrar yine eski haline döndü.
Ben forum sohbette bunun laflarını etmeseydim belliki orası öyle kalacaktı.
kim öyle bir şey yapmış ise doğru yapmamış, onlar adına özür dilerim ama sizde biraz daha ağır olmamak şartıyla dikkatlı olursanız fenerbahçe, trabzon arasında zıtlaşmalar olmazsın, amaç burda hepimizin tutuğu takım var, ağır bir laf söylendiğinde birisinin ağrına gider, böyle konu üzerinde tartışmaya neden yaratmış olursun, bizde görevimizi yapıyoruz. anlayış göstereceğinize inanıyorum.

:D :106:

Doğru yapmamış diyelim konu kapansın mı şimdi yok öyle.
Kalkıp benim ağzımdan deniyormuş gibi laflar değiştirilecek bende anlayış mı göstereceğim.
Biz görevimizi yapıyoruz diyorsun ama hepiniz görevinizi doğru yapamıyorsunuz demkki bazılarınız bu yetkiyi çakallık yapmak için kullanıyor.
farkındaysan mesajımın editlenmesi konusunda orda birşey demedim çünkü doğruydu yapılan. Ama mesajımın değişitirlmesi fazlasıyla sinir bozucu. (aslında hakettiği kelime sinir bozuculuk değil ama banlanmayayım durduk yerexD )
Bu konuyu kırmızı bir admin görmeden kilitlemezseniz sevinirim.
zaten çözülmedi de.

konunuzu mutlaka göreceklerdir üslubumuzu düzeltelim gereken neyse yapılacaktır iyi forumlar...

Şikayet konusu yazarken biraz sakin olalım. Gerekeni Yapacağız.
Teşekkürler

Ben teşekkür ederim
Umarım yapılır gereken

Doğru yapmamış diyelim konu kapansın mı şimdi yok öyle.
Kalkıp benim ağzımdan deniyormuş gibi laflar değiştirilecek bende anlayış mı göstereceğim.
Biz görevimizi yapıyoruz diyorsun ama hepiniz görevinizi doğru yapamıyorsunuz demkki bazılarınız bu yetkiyi çakallık yapmak için kullanıyor.
farkındaysan mesajımın editlenmesi konusunda orda birşey demedim çünkü doğruydu yapılan. Ama mesajımın değişitirlmesi fazlasıyla sinir bozucu. (aslında hakettiği kelime sinir bozuculuk değil ama banlanmayayım durduk yerexD )
Bu konuyu kırmızı bir admin görmeden kilitlemezseniz sevinirim.
zaten çözülmedi de.
o arkadaşımızı uyardık zaten kim kelimeyi değiştirdi ise ama benden konuyu açık tutmamı istemeyin, konu açık tutsaydım fenerli üyemiz ile zıtlaşmaya argo kelime kullanmaya devam edecektin.

Gereken Yapılır Kadir'm :) Celallenme Sen xD

Arkadaşım Konuşma UsLubundan doLayı Senı uyarıyorum burda kımse takım yada başka bırşey hakkında öyle ithamlarda bulunamaz,konuna gelince sen nasıl azını bozup kurallara aykırı şeyler yazıyorsan bende sen gör dıye hatanı farket dıye öyle edıtledım tekrar dedıgım gıbı uslup tarzın hiç hoş değil,burda herkez abi,kardeş diyalogundadır veya samımı arkadaştır.Herneyse Sen o argo yada azını bozmus bulundugun anda benım görmus oldugum yazıyı nasıl degıstırdım cunku kurallara aykırı bır durum vardı ve bu hos bır yaklasım degıldı bende o an benım hıssettıklerımı hıssetmen ıcın öyle bır degısıklık yaptım bıraz oyle kaldıktan sonrada degıstı konuyu kıtlememe gelıncede ıllaha oraya uyarı mı yapmam gerekıyor karşılıklı tartısmaların bıtmesı ıcın ben uyarı yapsam bıle zaten benı dınlemeyenler olacagı ıcın konuyu kıtledım konudan yana bır kaybımız yoktur haberle ılgılı bılgıler aynen duruyor bılgı almak ısteyen tekrar gırer bılgısını alır ama tekrar tartısma konusu olmaması ıcın kılıtledım,orası takımlar arası laf dalaşına girme bölumu degıl orası spor bolumu haberlerınızı ve mesajlarınızı tarafsız bır sekılde yazarsanız sevınırım iyi forumlar..

Son düzenleme:

pekı bı soruda benden neden bazı uyelerın attıkları sakıncalı mesajları gormezden gelıyor mod arkadaslarımız ?

Moderatör ArkadaşLarımızın Mesaj EditLeme,mesaj silme gibi yetkileri zaten yoktur o yüzden böyle birşeyde beklenemez OnLar Birtek YetkıLı oLdugu BoLumde DetayLı yetkılerını kullanabılırler umarım açıklama senı tatmin etmiştir.

Görülmesini mi istiyorsunuz ?

benım attıgım her mesaj edıtlenıyorsa aynı sekılde dıger tarafında edıtlenmesı lazım .....adam oraya cincon gaysaray yazıoo hıc ses yok .... modların edıt yapma yetkısı var zannedıodum pardon ....

benım attıgım her mesaj edıtlenıyorsa aynı sekılde dıger tarafında edıtlenmesı lazım .....adam oraya cincon gaysaray yazıoo hıc ses yok .... modların edıt yapma yetkısı var zannedıodum pardon ....
fenev, cincon, hamsi, 8taş denilmesi önemli değil, bu kelimeler günümüz hayatında simgesel hale geldi ''gaysaray'' deniyorsa bu sakıncalıdır gerekeni yapılır. :D

fenev, cincon, hamsi, 8taş denilmesi önemli değil, bu kelimeler günümüz hayatında simgesel hale geldi ''gaysaray'' deniyorsa bu sakıncalıdır gerekeni yapılır. :D

anladım sıkıntı yok dıyosunuz yanı tamam tesekkurler bılgılendırmee ıcın ...

konuyu uzatmayalım isterseniz arkdaşlar siz anlayışlı olursanız görevli arkadaşlarımızda dikkatli olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri