kendim
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 13 Eyl 2010 #24 ---> Sığındığınız ilk liman hangisi annem canım o benim , en büyük aşkım, herşeyim.... Ne kadar nankör bir evlat olsamda benden hiç vazgeçmedi oysa ne gemiler vardı ki hepsini yaktık...
---> Sığındığınız ilk liman hangisi annem canım o benim , en büyük aşkım, herşeyim.... Ne kadar nankör bir evlat olsamda benden hiç vazgeçmedi oysa ne gemiler vardı ki hepsini yaktık...
josephineuknow Kayıtlı Üye 13 Eyl 2010 #26 ---> Sığındığınız ilk liman hangisi tek sıqındıqm yer kalbim
У уαяєη ɘƨмɘя Bayan Üye 13 Eyl 2010 #28 ---> Sığındığınız ilk liman hangisi Babam.
düşler perisi Bayan Üye 14 Eyl 2010 #32 ---> Sığındığınız ilk liman hangisi bir limana demir attım hergün O'na sığınırım O Ki hep anlıyor beni... Son düzenleme: 14 Eyl 2010
---> Sığındığınız ilk liman hangisi bir limana demir attım hergün O'na sığınırım O Ki hep anlıyor beni...
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 18 Eyl 2010 #38 ---> Sığındığınız ilk liman hangisi Kendim . Sürekli hata yapmam da bundan ya .