Sigara Yasaklanmalı mı?

????

• Evet, Yasaklanmalı

Oy: 31 53.4%
  • Hayır, Yasaklanmamalı

Oy: 25 43.1%
  • Hiç Bir Fikrim Yok/ İlgilenmiyorum

Oy: 2 3.4%

• Kullanılan toplam oy
    58
hahhahartık çok geç sigara yasaklandı taksiler de toplu taşıma araçlaında kahvelerde birahanelerde bile yasak hatta mekanlarında sigara içirenler bile ceza alıcak :107: temiz bi topluma merhaba hahaha

evet bazı yerlerde yasaklanması doğrudur fakat şu günlerde gündemde cafe restorant vs lardada yasaklancakmış çok saçma olmuş bence abartıolar

bende sigara kullananlardanım. bireysel zararı olduğu için kimseyi ilgilendirmez kullanıp kullanmadığım diye düşünüyorum.

Bence yasaklanmamalı!!! Sonuçta biz de biliyoruz zararlı olduğunu ama herkesin özgür iradesi var. Çok saçma çokk!!!

iyide
sadece kendine değil cevrende zarar veriyorsun
siizn için özel odaların yapımı bitsin
işte o zman özgür olun !!

iyi de özel odalar falan da kalkıyor. cafelerde içilmeyecek, lokantalarda içilmeyecek sigara içenlere ayrılan bölümler kapatılacak. Böyle saçmalık mı var, sigara içenlerin bölümünde sigara içenlere mi zarar vereceğim. senin söylediğin cok mantıklı tamam, cevremizdekilere zarar veriyoruz fakat tiryakiler ne yapacak bi düşünsene içilecek baska bir yer yok, soguktan donsa da dısarıya cıkıp içecek sigarasını ama onlara da engeller var. park önü içmek yasak, okul önünde içmek yasak, yok hastane önü, yok zart önü zurt önü. Aaaaaaaaaa amma doluymuşum be rahatladım :D:D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri