Tİryakisiyim bu gidişle hiç bırakamam adalet istıyorum
bitli_pire Kayıtlı Üye 5 Nis 2009 #166 ---> Sİgara Kullaniyormusnuz? ıcmem hatta nefret ederım.. ıcenıde sevmem.. ne yazıkkı her sevdıgım de sıgara ıcıyor
---> Sİgara Kullaniyormusnuz? ıcmem hatta nefret ederım.. ıcenıde sevmem.. ne yazıkkı her sevdıgım de sıgara ıcıyor
MisS Şirine* Bayan Üye 19 Ocak 2010 #172 ---> Sİgara Kullaniyormusnuz? Kullanmadım kullanmicamda inşAllah.
glorious Kayıtlı Üye 19 Ocak 2010 #173 ---> Sİgara Kullaniyormusnuz? içmiyorum ama arkadaşlarım içiyor kendiler bilir
Lyd Bayan Üye 20 Ocak 2010 #175 ---> Sİgara Kullaniyormusnuz? Eğer bu oranlamalar doğruysa ne mutlu . HAYIR.
_ALPEREN_ Kayıtlı Üye 23 Ocak 2010 #176 ---> Sİgara Kullaniyormusnuz? Hayır nefret ederim içenide sevmem...
TeKSaS Banned 6 Şub 2010 #179 ---> Sİgara Kullaniyormusnuz? 1 şeyi iSteyeRek yapıyorsan Tadı çıkar ZevkLe Amacım kimseye Kötü örnek oLmak degiL TiryakisiYim
---> Sİgara Kullaniyormusnuz? 1 şeyi iSteyeRek yapıyorsan Tadı çıkar ZevkLe Amacım kimseye Kötü örnek oLmak degiL TiryakisiYim
M mix-2 Bayan Üye 6 Şub 2010 #180 ---> Sİgara Kullaniyormusnuz? hayır sigaradan nefret ederim ve hiç sevmem