içiyorum...
bitli_pire Kayıtlı Üye 23 Mar 2009 #63 ---> sigara içiyormusnuz içmyormusnuz_?herkes oylasın ıcmıyorum ve sıgaradan nefret edıyorum
Quaresma Kayıtlı Üye 23 Mar 2009 #66 ---> sigara içiyormusnuz içmyormusnuz_?herkes oylasın İçmem içildiği ortamda da durmam
ĎÅŖĶÃЙģĘĻ Bayan Üye 25 Mar 2009 #68 ---> sigara içiyormusnuz içmyormusnuz_?herkes oylasın içmiyorum içmeyide düşünmüyorum(neden zehirliyim ki kendimi)
---> sigara içiyormusnuz içmyormusnuz_?herkes oylasın içmiyorum içmeyide düşünmüyorum(neden zehirliyim ki kendimi)
spindaL Kayıtlı Üye 25 Mar 2009 #69 ---> sigara içiyormusnuz içmyormusnuz_?herkes oylasın İçiyorum ama evde içmediqim için qünde 5-10 taneyi qeçmiyo
---> sigara içiyormusnuz içmyormusnuz_?herkes oylasın İçiyorum ama evde içmediqim için qünde 5-10 taneyi qeçmiyo
aklın nerde?? Banned 26 Mar 2009 #71 ---> sigara içiyormusnuz içmyormusnuz_?herkes oylasın bıraktım, umarım devamı gelir 3 ay oldu içmiyorum
---> sigara içiyormusnuz içmyormusnuz_?herkes oylasın bıraktım, umarım devamı gelir 3 ay oldu içmiyorum
Miss_Fener Bayan Üye 27 Mar 2009 #73 ---> sigara içiyormusnuz içmyormusnuz_?herkes oylasın İçmem hatta nefret ederim sigaradan ..
amewrika Bayan Üye 10 Nis 2009 #76 ---> sigara içiyormusnuz içmyormusnuz_?herkes oylasın ıcmıorum wallahı
MiRacLe* Bayan Üye 11 Nis 2009 #77 ---> sigara içiyormusnuz içmyormusnuz_?herkes oylasın içmedim-içmiyorum-içmicem
SpOoK_q!RL Bayan Üye 11 Nis 2009 #78 ---> sigara içiyormusnuz içmyormusnuz_?herkes oylasın içdim ama bıraqdım
MiCky Kayıtlı Üye 11 Nis 2009 #79 ---> sigara içiyormusnuz içmyormusnuz_?herkes oylasın sigara içmiyorum cigaraa yes