Sigara İçenlere ve İçirenlere Ceza

bal_böceği

€q0iSt
Prenses
Kayıtlı Üye
sigaraiceneceza.jpg

Sigara içme yasağını delen bir çok yerde denetim yapıldı Kapalı mekanlarda sigara içen ve içirenlere 5 milyon 695 bin lira para cezası kesildi. Ankara Valiliği, Ankara Tütün Kontrol Kurulu'nun 2012 çalışmalarının sonuçlarını açıkladı.Ankara Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ankara'da 25 ilçede toplam 460 denetim elemanından oluşan ekipler 2012 yılında kontrol faaliyetlerini sürdürdü. Kamu Hizmet Binaları ile Özel Hukuk Kişilerine ait iş yeri ve toplu taşıma araçlarında toplam 126 bin 474 denetim gerçekleştirildi.Denetlenen yerlerden bin 766 iş yeri ile 2 bin 635 kişiye cezai işlem tutanağı tutuldu.

---> Sigara İçenlere ve İçirenlere Ceza

kanun iyi ya. sıgara yasagı olmalı ,fakat zam olmasın xD

Sigarayı en kolay bırakma yolunu buldum gençler. Parasızlık. Parasız hayat dumansız hava sahası.

kötü oldu yaa zaten zamlar yetiyor ..
yasak ya daha cazip geliyor içmemek için teşvik değil resmen içmek için teşvik ediliyoruz :M
yasaklara zamlara ınat içeceğim :R

hükümetin başka işi yok sigara alkol ile ugrasiyor
gündem degissin de başka birşey değil
escinselligi kişinin kendi tercihi olarak değerlendirenler sigarayida tercih olarak değerlendirsin..

ister yasak ister zam ister ceza
benim günahim benim zararim kimene
iccem arkadaş sonuna kadar :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri