Şifreyi Bulun... ;)

$owaLyé

Kayıtlı Üye

Büyük bir şirketin güvenlik şifresi bir hacker tarafından kırılmış ve değiştirilmiş.1 gün sonra şifreyi kıran hackerdan bir email gelmiş. emailde şu yazıyormuş:

"Elinizden ne geliyorsa hemen deneyin, rakamları kafanızdan çıkarmayın 42341893."

O an şirkette olan Dedektif Leyla bir kaç dakika içinde değişen şifreyi bulmuş.Acaba hackerın değiştirdiği yeni şifre neydi ve Dedektif Leyla nasıl çözdü olayı?

İpucu : Şifrede hiç bir rakam bulunmamaktadır.

Son düzenleme:
Ya Sonuc Kesin Birr KeLime ;)
bURAdan CıkarabilirSiniz Cıkarabilirseniz :)
"Elinizden ne geliyorsa hemen deneyin, rakamları kafanızdan çıkarmayın
42341893."

hızlı hızlı saydım bir yanlıslık olabilir,orada 34 hece var(bosluk ve virgülle beraber) ve sayıların toplamıda 34 bu bir tesadüf mü eger degilse devamını bulamadım
ayrıca sifre anlamlı bir kelime mi yani kelime anlamı varmı yoksa kluaosrtr:) bunun gibi birsey mi?

Son düzenleme:
Bilemediniz Arkadaşlar Cvpı Artık Vermek İstiyoRum :1:

Buyrun Cevabı :

"Elinizden ne geliyorsa hemen deneyin, rakamları kafanızdan çıkarmayın 42341893."

Bunları sırası ile yazarsak "NELEDRAK"
Anlamlı bir kelime olmadığından hafif bir oynamayla (Kelimeyi tersten yazarak) "KARDELEN" şifresine ulaşmış oluyoruz

bende çözemezdim çünkü nerden bileceksin aslında ben baktım belki ipucu vardır kelimelerde harflerde ama çıkaramadm saol güzel bi soruydu:)

Elinizden ne geliyorsa hemen deneyin, rakamları kafanızdan çıkarmayın
yaw bende ılk bastan berı acaba bu cocuk nıye bunları renklı yasmıs dıyodum bazıları renklıya ama hıc oralı olmadum :D

walla inanırmısınız bilmem ama bu buna benzer bişeyi bir roman da okumuştum ... sonra hemen aklıma gel kalem kaat aldım çözmem 15 dakika aldı ama tariha bakmayı unutmuşum :D:D:D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri