şeytan dioki bana uyma :D:11: :11: :11: :11:
D DaRKNesS_SoKaK Kayıtlı Üye 28 Mar 2007 #124 Şeytan Diyor ki Sabaha Kadar İç Bülent Sertaçı AÇ Sabaha Kadar İçççç:
C crazy_bad_girl Bayan Üye 28 Mar 2007 #126 şeytan diyokii........bişiler diyo ama ben duymuyom çünkü müzik dinliyorum
_CADI_ Bayan Üye 31 Mar 2007 #134 şeytan diyor ki git kızıda onuda döv gebert herşey olabilir! (biras vahşi mi ne bu şeytan?:s)
D DeLY_JoJUK Kayıtlı Üye 31 Mar 2007 #135 ben artuk şeytana uymuyorum başıma ne halt geldiyse onun yüzünden geldü benü kazıkladu kandırdı sonrada sattu yaru yolda :11:
ben artuk şeytana uymuyorum başıma ne halt geldiyse onun yüzünden geldü benü kazıkladu kandırdı sonrada sattu yaru yolda :11:
D DeLY_JoJUK Kayıtlı Üye 31 Mar 2007 #137 SİBEL_' Alıntı: şeytan diyo kii mehmetin adresine gir bütün kızları sil Genişletmek için tıkla ... bunu şeytanun demesine gerek yokki sen kıskançsan yaparsun :11:
SİBEL_' Alıntı: şeytan diyo kii mehmetin adresine gir bütün kızları sil Genişletmek için tıkla ... bunu şeytanun demesine gerek yokki sen kıskançsan yaparsun :11:
RAINMAN Kayıtlı Üye 1 Nis 2007 #139 Şeytan Diyorki Git orjinal bir ALL STAR Converse al PARASINI şeytan verirse memnuniyetle..........hehehe BOŞVER sInavlarıda diyoo çalışıp ne olcak
Şeytan Diyorki Git orjinal bir ALL STAR Converse al PARASINI şeytan verirse memnuniyetle..........hehehe BOŞVER sInavlarıda diyoo çalışıp ne olcak