---> ~~ Seytan Diyorki... ! ~~ Uyu Ama uyanma
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 24 Eyl 2011 #941 ---> ~~ Seytan Diyorki... ! ~~ Uyu Ama uyanma
E eylulecem Bayan Üye 2 Eki 2011 #943 ---> ~~ Seytan Diyorki... ! ~~ Şeytan diyor kii ; Sen bu oLanLarı hak ettinn !! Herkes sen mi kkii ??/:
---> ~~ Seytan Diyorki... ! ~~ Şeytan diyor kii ; Sen bu oLanLarı hak ettinn !! Herkes sen mi kkii ??/:
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 2 Kas 2011 #944 ---> ~~ Seytan Diyorki... ! ~~ Şeytan diyor ki ara içindeki bütün sevgiyi paylaş..
Mangetsu Kayıtlı Üye 2 Kas 2011 #945 ---> ~~ Seytan Diyorki... ! ~~ Şeytan diyor ki; cehennem hepimize yetecek kadar büyük
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 18 Kas 2011 #947 ---> ~~ Seytan Diyorki... ! ~~ Çanakkale'ye Git Bul yakasına yapış..hıncını al.
Halitkarabela Kayıtlı Üye 18 Kas 2011 #948 ---> ~~ Seytan Diyorki... ! ~~ Uymayın şeytana arkadaşlar halimeze güldürmeyelim Bir fatiha okuyalım
buğlem Bayan Üye 18 Kas 2011 #949 ---> ~~ Seytan Diyorki... ! ~~ şeytan diyoki git yanına ağız burun dal
[T.T]win32 Kayıtlı Üye 19 Kas 2011 #950 ---> ~~ Seytan Diyorki... ! ~~ Sezen' Alıntı: yak herseyi; cik git.............. Genişletmek için tıkla ... nereye :S
---> ~~ Seytan Diyorki... ! ~~ Sezen' Alıntı: yak herseyi; cik git.............. Genişletmek için tıkla ... nereye :S
yesil83 Bayan Üye 19 Kas 2011 #951 ---> ~~ Seytan Diyorki... ! ~~ seytan zaten arkadsim olmus, muhabbetimiz bol suaralar seytan ile. her dedigini yapiyorum zaten, eminim beni cok seviyordur sus be seytan artik, yakinda kapaticam senin ceneni...
---> ~~ Seytan Diyorki... ! ~~ seytan zaten arkadsim olmus, muhabbetimiz bol suaralar seytan ile. her dedigini yapiyorum zaten, eminim beni cok seviyordur sus be seytan artik, yakinda kapaticam senin ceneni...
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 19 Kas 2011 #952 ---> ~~ Seytan Diyorki... ! ~~ kalkma işe gitme
Adamnbiri Kayıtlı Üye 20 Kas 2011 #958 ---> ~~ Seytan Diyorki... ! ~~ Şeytan diyor ki yarın işe geç git, arayan olursada uyuya kalmışım de
Efsunkar Bayan Üye 20 Kas 2011 #959 ---> ~~ Seytan Diyorki... ! ~~ Şeytan diyor ki:Vicdanını susturup ego için yaşayanlardan uzaklaş