ah bu şeytan yok mu neler detittirio insanlara hihi:D bana bişi dedirttiremio :D:D:D
I I_she Bayan Üye 20 Şub 2007 #21 ah bu şeytan yok mu neler detittirio insanlara hihi bana bişi dedirttiremio
RelaXLaDy Bayan Üye 22 Şub 2007 #24 şeytan diyorki zeytinburnuna bi yeni bina yap (z.burnunda bina çöktü de) ama imkansız
T th3_qara Kayıtlı Üye 28 Şub 2007 #30 şeytan diyo kii bırak okulu falan hayatı kafana göre yaşa...ama nerdeeee!!
S sibel_ Bayan Üye 28 Şub 2007 #31 şeytan diyo ki cuma günkü disiplin kuruluna çağrırlarsa gitme ne halleri varsa görsünler tastiknamyi elime versinler
şeytan diyo ki cuma günkü disiplin kuruluna çağrırlarsa gitme ne halleri varsa görsünler tastiknamyi elime versinler
I I_she Bayan Üye 28 Şub 2007 #33 şeytan diokii kaybettiğim muhasebe notlarını çöpte araa ama nerdee bu notlar yawww
S sibel_ Bayan Üye 28 Şub 2007 #34 şeytan diyo ki okuldaki yeni stajer hocalarla git tanış çaktırmadan dönem ödevini yaptır
D DeLY_JoJUK Kayıtlı Üye 3 Mar 2007 #35 şeytan diyorki NASULSUN GONYALI DİOR BENDE EYUYUM DEDÜM :11: :11: :11:
d€RY@ Bayan Üye 4 Mar 2007 #39 şeytan diyorki.. bırak herşeyi çık gitt evden hatta muğladan. terk et bu şehri ne işin var burda diyo.( ama nerde!!!)
şeytan diyorki.. bırak herşeyi çık gitt evden hatta muğladan. terk et bu şehri ne işin var burda diyo.( ama nerde!!!)