Seyir Defteri ' Prenses Annesi '

Cevap: Seyir Defteri ' Aşk-ı Maİ '

Merhaba Günlük ,

18 Mayıs Çarşamba 2016 (dün) , Annem ve kız kardeşim bana geldiler... Birlikte mükemmel bir kahvaltı yaptık tabi ki Muhabbetide Çabasıydı :)
Çok mutlu oldum gerçekten. :love3:

mLqZE0.jpg

Aslına Bakarsan Günlük Dün Teyzem ve kızlarınıda bekliyordum. Aramış ayarlamaları için ısrar etmiştim. Ama Gelemediler...Buna Ciddi Olarak Üzüldüm... Çünkü hadi kalkın Edirneye Gidelim Desek , Hiç Bahanelerini Düşünmeden Gelirler , Okul var , şu var , bu var diye pekte takmazlar... Edirnede Bir Kuzenim varda Evli , 6 aylıkta bir oğlu var... Onlar için giderler.. Gerçi Kuzenimden Fazla Bahsetmekte İstemiyorum da.. Kocasının Ailesine bağlı olarak yaşıyorlar. Evine gitsen güler yüzünü az görürsün. Misafir ağırlamaktan pek anlamaz vs. vs. Neyse... E Birde Kaynanası... Oraya kalkın gidelim desek işte hadi derler... Verdikleri değerin karşılığını güler bir yüzle görseler de neyse... Böyle değer , kıymetten anlamayan kişilere insanlar sevgilerini değerlerini veriyorlar ya cidden üzülüyorum.

Halbuki ne kadar heveslenmiştim teyzemlerde gelecekler diye... daha neler neler yapacaktım...

Ben eve misafir gelmesini çok seviyorum. Bir şeyler yapmayı , hürmet etmeyi , hizmet etmeyi... Severekte yapıyorum bunları :) isterse mutfaktan hiç çıkmayayım :D yeterki gelsinler...

Neyse...

Öğlene doğru Sabiha halamı aradım. Annemler bende sende gel dedim. Sağolsun geldi. Kızı da Okul çıkışı geldi.

Annemle birlikte çok güzel yemekler yaptık :) Soframız 10 numara 5 yıldızdı :) Akşam yemeğinin Resmi yok ya :(

Yaprak Sarması Bile Yaptım :)

Öğrendim çoğu şeyi ya. Düzenimi Oturtum Artık..

Sonra Bir Çay sofrası tatlı pasta vs..

Derken Annem ve [MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] 'mmin artık eve dönme vakti gelmişti :( son otobüsle gittiler... İnsanın içi bir cız ediyor.. Görüşüyoruz sürekli olarak ama :)

Sonrasında halamla biraz mutfagı toparladık , birer neskafe içtik onlarda kalktılar..

Son Bulaşık ve Toparlamaları yaptım oturdum :)

Güzel Bir Gündü...

Bir Gün daha yaşandı ve Bitti.. Küçük sevinçleri ve kederleriyle...

:love3: KubilAyşegül :love3:

Bu güne kadar aldığım en değerli çiçekler . . .

Anlamları çok büyük ...

Uzun zamandır beklediğimiz habere kavuştuk...

1dYPnb.jpg

Vay be Günlük Ne Kadar Süre Olmuş Sana Yazmayalı :)

Ara Ara Uğruyorum İşte İdare Ediver :)

Bugün 22 h 2 Günlük hamişim :) Bir Kızımız Olacak.

Ufak Tefek Şeylerini Hazırlıyoruz İşte..

Büyük Bir Heyecanla Bekliyoruz.

Rabbim Hayırlısıyla ve Sağlıklı Bir Şekilde Kucağımıza Almayı Nasip Etsin İnş. :)

lEZgDQ.jpg

Daha Çok Eksiğimiz Var .. :)

Prensesimin idarelik beşiği :)

GPnO36.jpg

Son 1 buçuk ayımız kaldı :)

Anneannemizin bize hazırladıklarından bir kaç tane :)

njP3lM.jpg

Eksiklerimizi hallediyoruz çok şükür.. :)

Her zaman bekleriz kapimiz DF ailesene acik :)
Biz geliyoruz demenkz yeterli ;)
Kahvalti feda olsun

Minik Prensesimiz İçin Son 4 Haftamız...

Tabi Hazırlıklarımızı Bitirdik. Bir Kaçını Paylaşacağım Seninle Günlük..

Büyük Bir Heyecanla Kucağıma Alacağım Günü Bekliyorum..

E Haliyle Ağırlaştıkta.. En Son 30 Kasımda Gitmiştim Doktora 2200 kilo 43 cm boyumuz vardı. 2 Hafta Oluyor Daha da büyümüşüzdür :)

Sağlıklı olsun inş.

Minik Prensesimin yatağı ;

X9kMLj.jpg

Hastane Çantamızıda Hazırladık;

5L7aVA.jpg

Dayımızdan İlk Hediyemiz ;

za5jag.jpg

Babası Heveslendide Aldı Biraz Büyük 1 yaş ama Olsun ;

vX56bO.jpg

Tabi Tüm Eşyalarımız Bunlar Değil :) Bunlar sadece bir kısmı.. Benden çok eşyası oldu miniğimin ya :)

Allah İsteyen Herkese Bu Mutluluğu Yaşatsın İnş.. :dusistan:​

---> Seyir Defteri ' Prenses Annesi '

Çok tatlı telaşlar, Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :R

Son düzenleme:
Forumun en güzel prensesi geliyor . Allah hayırlısıyla kucağınıza Almayı nasip eylesin ablam AMİN :R

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri