resmlerini+msndeki kızları:D
LocKe GururLan Bayan Üye 30 Kas 2008 #42 herseye bakarim ama baktigim hale pek inanmam cünkü ici tertemiz oluyor kesin bi yerlere saklamisdir o pc den iyi anliyor beni kandiriyordur
herseye bakarim ama baktigim hale pek inanmam cünkü ici tertemiz oluyor kesin bi yerlere saklamisdir o pc den iyi anliyor beni kandiriyordur
yns Kayıtlı Üye 13 Ocak 2009 #44 En başta gizli klasörleri açardım sonra ne var ne yok herşeye bakardım
nones Bayan Üye 15 Ocak 2009 #46 ileti geçmişine bakarım bütün resimlerine bakarım bütün harddisklerini kurcalarım
.HappineSs. asdfghjklşi? Kayıtlı Üye 15 Ocak 2009 #48 İnt hangi siteLere girmİş oNa daha sOnra reSimLere + sOhbet günLügü (warSa tabe )
B bad_girl-_- Bayan Üye 21 Ocak 2009 #51 bı resımlere bakarım o kadar akıllı adam sılmıstır ztn bı halt karıstırosa
R RaPizM^^ Bayan Üye 23 Şub 2009 #52 ---> sevqiLinizin biLqisayarına oturdunuz.önce neyi karıştırırdınız ? resmlerine--maillerine bidee en son girdiği yerlere bakarım
---> sevqiLinizin biLqisayarına oturdunuz.önce neyi karıştırırdınız ? resmlerine--maillerine bidee en son girdiği yerlere bakarım
Sahraa! Bayan Üye 24 Şub 2009 #53 ---> sevqiLinizin biLqisayarına oturdunuz.önce neyi karıştırırdınız ? hiç bişe bakmam ..
İnci 1907 Prenses 24 Şub 2009 #54 ---> sevqiLinizin biLqisayarına oturdunuz.önce neyi karıştırırdınız ? resimler + gecmiş
Punq_Rocqer Kayıtlı Üye 24 Şub 2009 #55 ---> sevqiLinizin biLqisayarına oturdunuz.önce neyi karıştırırdınız ? pc bozardım özel eşşaqılarını karıstırmam xd
---> sevqiLinizin biLqisayarına oturdunuz.önce neyi karıştırırdınız ? pc bozardım özel eşşaqılarını karıstırmam xd
mermaid Bayan Üye 27 Şub 2009 #56 ---> sevqiLinizin biLqisayarına oturdunuz.önce neyi karıştırırdınız ? fotoları msnlisteşi yazdıkalrını sık kullanılanları
---> sevqiLinizin biLqisayarına oturdunuz.önce neyi karıştırırdınız ? fotoları msnlisteşi yazdıkalrını sık kullanılanları
Chiic Bayan Üye 28 Şub 2009 #57 ---> sevqiLinizin biLqisayarına oturdunuz.önce neyi karıştırırdınız ? bakmaam..
Punq_Rocqer Kayıtlı Üye 1 Mar 2009 #58 ---> sevqiLinizin biLqisayarına oturdunuz.önce neyi karıştırırdınız ? qizli olan ne varsa hepsini
tuubaa Bayan Üye 1 Mar 2009 #59 ---> sevqiLinizin biLqisayarına oturdunuz.önce neyi karıştırırdınız ? öyle bişey yapmadım(fırsatım olduğu halde) ama bu merak etmedim demek deil.)
---> sevqiLinizin biLqisayarına oturdunuz.önce neyi karıştırırdınız ? öyle bişey yapmadım(fırsatım olduğu halde) ama bu merak etmedim demek deil.)
İnci 1907 Prenses 2 Mar 2009 #60 ---> sevqiLinizin biLqisayarına oturdunuz.önce neyi karıştırırdınız ? resimlerini kntrol ederdim ilk önce sonrada sohbet günlüğüne bakardım en sonra internet sayfasından gecmişte neler ypamış ona bakardım
---> sevqiLinizin biLqisayarına oturdunuz.önce neyi karıştırırdınız ? resimlerini kntrol ederdim ilk önce sonrada sohbet günlüğüne bakardım en sonra internet sayfasından gecmişte neler ypamış ona bakardım