---> SevqiLiniz Size Küfür Etse ? Bilmiyorum. Duruma bağlı.
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 27 May 2010 #22 ---> SevqiLiniz Size Küfür Etse ? eden olmadı o yüzden bir şey diyemem...
AySe^^ Bayan Üye 30 May 2010 #26 ---> SevqiLiniz Size Küfür Etse ? canSu^^' Alıntı: Bilmiyorum. Duruma bağlı. Genişletmek için tıkla ... ...
---> SevqiLiniz Size Küfür Etse ? canSu^^' Alıntı: Bilmiyorum. Duruma bağlı. Genişletmek için tıkla ... ...
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 11 Tem 2010 #28 ---> SevqiLiniz Size Küfür Etse ? bende ona ederim
LoKuMuM<3 Bayan Üye 8 Eyl 2010 #32 ---> SevqiLiniz Size Küfür Etse ? Until The Grave' Alıntı: evet affederim ama biraz zaman alır Genişletmek için tıkla ... .
---> SevqiLiniz Size Küfür Etse ? Until The Grave' Alıntı: evet affederim ama biraz zaman alır Genişletmek için tıkla ... .
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 8 Eyl 2010 #33 ---> SevqiLiniz Size Küfür Etse ? 4MinoRMacH1Né' Alıntı: bende ona ederim Genişletmek için tıkla ... Çok Adilce.xD
---> SevqiLiniz Size Küfür Etse ? 4MinoRMacH1Né' Alıntı: bende ona ederim Genişletmek için tıkla ... Çok Adilce.xD
'-DamLa Bayan Üye 15 Eyl 2010 #35 ---> SevqiLiniz Size Küfür Etse ? haksz yere küfür etmz ve karsılıgını aLır . bos yere asklar bitmez
J.W. Kayıtlı Üye 18 Eyl 2010 #36 ---> SevqiLiniz Size Küfür Etse ? Küfür eden biriyle asla cıkmam zaten...