juan-juan
Kayıtlı Üye
Yıllardır sadece kaçak göçek sadece bakarak gözlerine bakarken utandığım 1sn bile olsa gördüğümde mutlu olduğum sevdiğim biri var.çok utangaç ve çekingen yapım olduğu için ve sevdiğim kız yakınımız olduğu için bu şekilde hareket ettim onun davranışlarıda bana yakın ve benzer geliyordu toplum içindeyken bakışırdık bazen yüzüme tebessüm ederdi tabi ben fazla uzun süre bakamazdım ta ki bir istekte bulundum askerdeyken bir konuşma döndü bana a.s kardeşim dedi bende biraz üstüne gittim sonra bana ismimle hitap etti yanlış anlaşılmasından korkuyorum dedi biraz konuştuk bende yukarda yazdıklarımı soyledim bana rahatsız olmaya başladığını söyledi.bende fazla uzatmak istemedim üzülmemesi için simdi onun bulunduğu yerde bulunmuyorum oda aynı sekilde yapıyor ancak bazen onumden geçerken gördüğümde gülümseme kızarma oluyor yüzünde geçen günde camda bekliyordum annesiyle beraber gelirken beni gördü elinde tel.vardı hemen tele kapandı ben hala izledim oda bana baktı birara sonra evin kapısına geldi sesi titrek ve heycanliydi bende biraz soğuk davrandım ertesi günde bir nedenden dolayı hemen hemen aynı durum benim başıma geldi evde yalnizdi bagırdım biraz ismiyle camdan baktı sadece hiç ses etmedi ilgilenmedi bende yukarı cıktım yine sesi titrekti konuşurken ve telefonla oynuyordu bende fazla uzatmadan cıktım yanından bu arada kız benden küçük hep ismimle hitap ederken bana o konuşmada kardeşim demesi biraz garip geldi.şimdi bu kızda bir sevme işareti varmı yoksa ettiğimiz dualar ve gizli gözyaşlarımızın karşılığı boşmu çıktı bunu oğrenmek istiyorum değerli arkadaşlar
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi