aNLatarıM heRaLde :D pek beceremem geneLde
kisgunesi Bayan Üye 29 Eyl 2007 #24 sevdamdır susukunluğum içimde bazen susmaktır herşeyi anlatmak...
h.i.m.e.s.54 Kayıtlı Üye 31 May 2009 #27 ---> Sevginizi susarak anlatabilir misiniz? fazlasıyla anlatırım
PERITOZU Bayan Üye 2 Haz 2009 #28 ---> Sevginizi susarak anlatabilir misiniz? gözlerim herşeyi anlatır zaten
R RaPizM^^ Bayan Üye 2 Haz 2009 #29 ---> Sevginizi susarak anlatabilir misiniz? eet bi bakıs bazen çok sey anlatır
İnci 1907 Prenses 2 Haz 2009 #31 ---> Sevginizi susarak anlatabilir misiniz? ewt ama söylemek tercihimdir her zaman
quLshann Bayan Üye 5 Haz 2009 #32 ---> Sevginizi susarak anlatabilir misiniz? hayır ama konuşarakda anLatamm
тυαηα Bayan Üye 5 Haz 2009 #33 ---> Sevginizi susarak anlatabilir misiniz? istersem anlatabilirm ama istemezsem karşımdaki sewgimi asla anlayamaz
---> Sevginizi susarak anlatabilir misiniz? istersem anlatabilirm ama istemezsem karşımdaki sewgimi asla anlayamaz
qZßeßqM Bayan Üye 5 Haz 2009 #35 ---> Sevginizi susarak anlatabilir misiniz? ßen Anlatamam.Çünkü ßenim SevqiLiM Anlatılmaz '' SpeciaL '' [ asLınDa SpeciaL diiLde öLesine Yazdım ] SpeciaL : ÖzeL ]
---> Sevginizi susarak anlatabilir misiniz? ßen Anlatamam.Çünkü ßenim SevqiLiM Anlatılmaz '' SpeciaL '' [ asLınDa SpeciaL diiLde öLesine Yazdım ] SpeciaL : ÖzeL ]
Ubntu Kayıtlı Üye 5 Haz 2009 #38 ---> Sevginizi susarak anlatabilir misiniz? bencede evet bazen mimikLerimiz konusmamizdan daha cok sey anLatbiLir diye dusunuyorum bir bakis biLe.
---> Sevginizi susarak anlatabilir misiniz? bencede evet bazen mimikLerimiz konusmamizdan daha cok sey anLatbiLir diye dusunuyorum bir bakis biLe.