Sevginizi nasıl belli edersiniz ?
ultra_merve Bayan Üye 27 Ağu 2010 #4 ---> Sevginizi nasıl belli edersiniz ? susarak genelde karşıdan beklerim
У уαяєη ɘƨмɘя Bayan Üye 28 Ağu 2010 #6 ---> Sevginizi nasıl belli edersiniz ? Gözlerine bakarak.
sEmih Kayıtlı Üye 28 Ağu 2010 #7 ---> Sevginizi nasıl belli edersiniz ? Etmekmi Gerekiyo Yav? Dokunmak Gözlere Bakmak Neylerine Yetmiyor.
---> Sevginizi nasıl belli edersiniz ? Etmekmi Gerekiyo Yav? Dokunmak Gözlere Bakmak Neylerine Yetmiyor.
M Merve ~ Bayan Üye 3 Tem 2011 #9 ---> Sevginizi nasıl belli edersiniz ? Onu ssevdiğini her saniye sölemesek bile belli ederek .
Rock SouL Kayıtlı Üye 4 Tem 2011 #10 ---> Sevginizi nasıl belli edersiniz ? Gözlerinin içine bakarak ama kaçırmadan gözlerimi
zyneep Bayan Üye 4 Tem 2011 #12 ---> Sevginizi nasıl belli edersiniz ? Seni Seviyorum Diyerek Ve Gözlerine Bakarak..
iSTiSNa Bayan Üye 4 Tem 2011 #14 ---> Sevginizi nasıl belli edersiniz ? sen gercekten seviorsan o bunu zaten anlar..
Nokta [.] Banned 4 Tem 2011 #15 ---> Sevginizi nasıl belli edersiniz ? Esra' Alıntı: sen gercekten seviorsan o bunu zaten anlar.. Genişletmek için tıkla ... Katılyrmm
---> Sevginizi nasıl belli edersiniz ? Esra' Alıntı: sen gercekten seviorsan o bunu zaten anlar.. Genişletmek için tıkla ... Katılyrmm
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 4 Tem 2011 #16 ---> Sevginizi nasıl belli edersiniz ? İltifat ederek Şuan yaptığım Gibi :R
LityuM Bayan Üye 19 Haz 2014 #17 ---> Sevginizi nasıl belli edersiniz ? Bilmem, hiç belli etmeye çalışmadım.
M mesut72 Kayıtlı Üye 19 Haz 2014 #18 ---> Sevginizi nasıl belli edersiniz ? LityuM' Alıntı: Bilmem, hiç belli etmeye çalışmadım. Genişletmek için tıkla ... aynen
---> Sevginizi nasıl belli edersiniz ? LityuM' Alıntı: Bilmem, hiç belli etmeye çalışmadım. Genişletmek için tıkla ... aynen
LityuM Bayan Üye 19 Haz 2014 #19 ---> Sevginizi nasıl belli edersiniz ? mesut72' Alıntı: aynen Genişletmek için tıkla ...
Mazoşist. Kayıtlı Üye 20 Haz 2014 #20 ---> Sevginizi nasıl belli edersiniz ? Ben Belli Etmiyorum Da Nasıl Oluyosa Anlayanlar Oluyo