---> Sevgimizi Haykıralım Amor Seni seviyorum kuzum :eda:
E Ente Bayan Üye 2 Eki 2012 #41 ---> Sevgimizi Haykıralım [MENTION=153273]Amor[/MENTION] Seni seviyorum kuzum :eda:
'-DamLa Bayan Üye 2 Eki 2012 #42 ---> Sevgimizi Haykıralım Amor' Alıntı: Anneannem seni çok seviyorum. Nur içinde yat.. Genişletmek için tıkla ... :uzgunkiz:...
---> Sevgimizi Haykıralım Amor' Alıntı: Anneannem seni çok seviyorum. Nur içinde yat.. Genişletmek için tıkla ... :uzgunkiz:...
E Ente Bayan Üye 2 Eki 2012 #43 ---> Sevgimizi Haykıralım [MENTION=38960]Rock SouL[/MENTION] Seni seviyorum
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 2 Eki 2012 #44 ---> Sevgimizi Haykıralım her an asık olabılırım
Rock SouL Kayıtlı Üye 2 Eki 2012 #46 ---> Sevgimizi Haykıralım Seni çok seviyorum ben var ya.. [MENTION=156106]Ente[/MENTION]
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 7 Eki 2012 #49 ---> Sevgimizi Haykıralım Annem :love3: :love3:
Amor Bayan Üye 7 Eki 2012 #51 ---> Sevgimizi Haykıralım bal_böceği' Alıntı: her an asık olabılırım Genişletmek için tıkla ... Kalbin temizmiş bak oldun. :I
---> Sevgimizi Haykıralım bal_böceği' Alıntı: her an asık olabılırım Genişletmek için tıkla ... Kalbin temizmiş bak oldun. :I
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 7 Eki 2012 #52 ---> Sevgimizi Haykıralım Amor' Alıntı: Kalbin temizmiş bak oldun. :I Genişletmek için tıkla ... tam üstüne bastın seker :eda:
---> Sevgimizi Haykıralım Amor' Alıntı: Kalbin temizmiş bak oldun. :I Genişletmek için tıkla ... tam üstüne bastın seker :eda: