Sevgiliyle hergün buluşmak gereklimidir?

---> Sevgiliyle hergün buluşmak gereklimidir?

Gereklidir tabe

Tabe yanındaysa :(

Asla sıkılmazdım.7/24 benim yanımda olmasını ısterdim

Gereksizdir. Bencede En Azından Bikaç Gün Buluşmamak En İyisi Özlicek Zamanın Olur.

Tabi insanlar çalışmaya başlayınca hergün buluşmak çok lüks oluyor =) ama bence insan seviyorsa hergün buluşmaktan bıkmaz

Gereksiz..
insan sıkılır her gün görüşürse.. Bence öözlemek daha güzel

her gün buluşmaya para mı dayanır. 2-3 günde bir ideal sıkılmazsın böylelikle

WнιтєRσσт;2195695' Alıntı:
hergünün bir anLamı oLmaz bence telefonda bıle her dakıka mesajlasmak adamı yorar sıkıLır hatta bıkabiLir :) Hergün değiLde arada bır gormeLı bence arada gormeLıkı ozLesın :)

yorumumu değiştiriyorum.

Biz her gün buluşuyoruz, 5 aydır. Çok acil 1-2 durum oldu onunla ilgili görüşmedik sadece. Sıkılma filan da olmadı, insanların niyetleri ile ilgili bence bu. Yani buluşmak için buluşursan bir işe yaramaz, sıkar, bayar oflatır hoflatır. 5 ay sonra evliliğe karar verdik mesela, iyi tanıdığımızı düşünüyorum. Ayın 9'nda gidiyoruz istemeye ailelerde tamam. Her gün buluşmanın gerçekten faydasının olduğunu düşünüyorum.

Velhasılı;

Gerçekten özlüyorsanız her gün görüşün, her gün görüşmek için görüşüyorsanız umut vermeyin, kafanıza dert etmeyin.

Hergün olmazda haftada üc dört kez bulusulsa yeter bence sonucta hergün müsait olunmayabilir

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri