el ele gezmek.. gözlerinin içine bakmak filan bakmayınca sen beni sevmiosun gibi saçma sapan kelimeler sora sinemada el ele tutuşmalar acayip komiğime gidioo bırak elimi diosun ama film çok güzel dimi diyo:S hepsi saçma aslında.....
sevgilimin bana okuz demesi benimde ona malın bebesi demem
yok artık
vallahi bir süre sonra o utanmalar falan kalmıyor :d samimi oldukça işin cıvığı çıkıyo :d biz kötü örneğiz belki de ama böyle sevilip , seviyoruz
bunların hepsi bana doğal gelıo yahu
ama sevgilim süreklii aşkım canım bitanm falan dedikçe.. bi kere adımı kullansa hakaret gibi algılıyorum.. üzülüyorum hahaha.. (saçmalık)
€mojuq;841431' Alıntı:bence pek saçma diil böle şeyler hissetmek ve yapmak çok mutluluk verici
ama sevgilim süreklii aşkım canım bitanm falan dedikçe.. bi kere adımı kullansa hakaret gibi algılıyorum.. üzülüyorum hahaha.. (saçmalık)
aynen yaa
bunların hepsi bana doğal gelıo yahu
иαzlı;837392' Alıntı:hahaha en komiği de kız akşam korku filmi izlerken korkar sevgilisine korkuyorum die msj atar.çocuk da aşkım korkma elini kalbine koy işte bn ordaym yani her zamn yanındaym fln filan der ayyy ne saçma böğğğ yane hahaha
Herkes herşeyi saçma diyor !
Peki saçma oLmayan ne ?
Aşık oLmak zaten sacmaLamaktır..
onunLa yaşadıqın heran saçmaLıkta oLsa deqer..
Birtek qüLüşü Seni mutLu ediyorsa..
o SaçmaLıkLarı ömür boyu çekmeye razıyım..
işte SaçmaLık bu ..
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.