sevgiliyken yapılan sacmalıklar

düŞleR-zeDe

Bayan Üye
Sevgiliyken yapılan sacmalıklardan bahsedelim mesela farklı şehirlerdesinizdir ve önceden anlaşırsınız Ay'a saat tam 12 de bakmak için ve sonrada aynı şeye bakmanın :D verdiği mutluluk felan filan olur :D bence bu sacmalık :D

hım sevgiliykenyapılan saçmalıklardan biride
1,2,3 deyince telefonu kapatmaktır ne saçma önce kız kapatır daha sonra erkek die düşünüorum

el ele gezmek.. gözlerinin içine bakmak filan bakmayınca sen beni sevmiosun gibi saçma sapan kelimeler :D sora sinemada el ele tutuşmalar acayip komiğime gidioo bırak elimi diosun ama film çok güzel dimi diyo:S :D hepsi saçma aslında.....

İki arkadaşım var telefon radyolarının istasyonlarını aynı frekansa ayarlamışlar hangi istasyonu acsalar karşı tarafa mesaj atıyolar aşkım 10. istasyonu dinliyorum diye :D aynı şarkıyı dinleyerek uyumak istiyolarmış:D bu kadarınada pes yav:D

diOrm artK a$Ta mantK Yoq doqrU dzqn oLan iLi$kiLerDe vr Fakat $uanda bNa Coqu $y sCma ve maNtıKsz qLio...

hahaha en komiği de kız akşam korku filmi izlerken korkar sevgilisine korkuyorum die msj atar.çocuk da aşkım korkma elini kalbine koy işte bn ordaym yani her zamn yanındaym fln filan der ayyy ne saçma:D:D:D:D böğğğ yane:D hahaha

aynı anda aynı şeyi söylemek ve sevinçten havalara uçmak :D:D

arkadan geçen adam da aynı şeyi söleyebilir hahaha hahaha

saat

12:12
01:01
02:02 vs.vss

bölee sayılar kendılerıyle bir geldklerındee sevgllerr birbirlerini anıyolar weya birbrlerini sevıo oluoo:D bu yüzden heb o saatleri beklıyenler olur:D

örn. arkadaşım:D:D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri