---> SevgiliYe Söylenebilecek En Ağır Söz ... seni aldattım '
ELnur Bayan Üye 12 Ara 2010 #42 ---> SevgiliYe Söylenebilecek En Ağır Söz ... " Ağda Denilen Birşey Var " wouww resmen rezillik yerin dibine girerdim )
---> SevgiliYe Söylenebilecek En Ağır Söz ... " Ağda Denilen Birşey Var " wouww resmen rezillik yerin dibine girerdim )
SeLiM1903 Banned 12 Ara 2010 #43 ---> SevgiliYe Söylenebilecek En Ağır Söz ... sevgiliye sözlenecek en agır söz onu incilticek ufacıkta olsa bir yalandır yalan söylemek her sözden daha agırdır
---> SevgiliYe Söylenebilecek En Ağır Söz ... sevgiliye sözlenecek en agır söz onu incilticek ufacıkta olsa bir yalandır yalan söylemek her sözden daha agırdır
doostum_ Kayıtlı Üye 12 Ara 2010 #45 ---> SevgiliYe Söylenebilecek En Ağır Söz ... tarzım olmadığını farkettim
LocKe GururLan Bayan Üye 3 Tem 2011 #47 ---> SevgiliYe Söylenebilecek En Ağır Söz ... Sevmiyorum Artik
LaZZkopateLLa Bayan Üye 4 Tem 2011 #49 ---> SevgiliYe Söylenebilecek En Ağır Söz ... seni aldattım en ağırı sanırım
H HaDeS Kayıtlı Üye 4 Tem 2011 #50 ---> SevgiliYe Söylenebilecek En Ağır Söz ... ...seni aldattim... umarim bu tumceyi hic kurmam.. buyuk ayip kanimca..
---> SevgiliYe Söylenebilecek En Ağır Söz ... ...seni aldattim... umarim bu tumceyi hic kurmam.. buyuk ayip kanimca..
UgurKilic Kayıtlı Üye 7 Tem 2011 #52 ---> SevgiliYe Söylenebilecek En Ağır Söz ... Ağda Denilen Birşey Var
iSTiSNa Bayan Üye 7 Tem 2011 #53 ---> SevgiliYe Söylenebilecek En Ağır Söz ... LocKe' Alıntı: Sevmiyorum Artik Genişletmek için tıkla ... + seni aldattim.
---> SevgiliYe Söylenebilecek En Ağır Söz ... LocKe' Alıntı: Sevmiyorum Artik Genişletmek için tıkla ... + seni aldattim.
A Adelia Bayan Üye 8 Tem 2011 #54 ---> SevgiliYe Söylenebilecek En Ağır Söz ... Seni aldattım senden daha iyileri var..