SevgiLinizle Kiskanclik Hep Kavga Ediyorsunuz Naparsiniz ?

kıskanç bir yapım yoktur. kıskansam bile söylemem bunu laf carptırırım. Ama gereksiz kıskançlıklar olan bir ilişki nasıl ayakta dururki? eğer suçlu bensem özür dilerim ilişkimi ayakta tutarım.Birdaha da tekrarlamam hatamı. ama haklıysam o bitirmeden ben bitiririm. ben haklıyken bana haksız muamelesi yapan bir kişilikle sevgili olmak yakışmaz bana.

Sert bi yapın var anLasilan korktum :174:

kıskanç bir yapım yoktur. kıskansam bile söylemem bunu laf carptırırım. Ama gereksiz kıskançlıklar olan bir ilişki nasıl ayakta dururki? eğer suçlu bensem özür dilerim ilişkimi ayakta tutarım.Birdaha da tekrarlamam hatamı. ama haklıysam o bitirmeden ben bitiririm. ben haklıyken bana haksız muamelesi yapan bir kişilikle sevgili olmak yakışmaz bana.

Vayyy Elif Eylül gibisin o zaman :D :D

walla bisde bu konuya çözüm bulamadık halen ilk günkü nsıl birbirimizi seviosak ilk günkü gibide kıskançlıklar yüsünden kavga ediorus ama bis bölede çok mutluyus ya walla aşkımıza tat katıo bu küçük kavgalar fazla ileri gitmeden kıskandırmak güsel oluo hani :)

kavgasız aşk olmaz bazen kavgalar bıle ınsanı bırbırıne baglıor yada bazen ınsan keske olsada kavga edebılsek dıor o yuzden gecen gunlerın kıymetını bılıp tartısmalardan bıle mutlu oılmaz lazm

---> SevgiLinizle Kiskanclik Hep Kavga Ediyorsunuz Naparsiniz ?

zamanla çözümleniyor.

Ben Kıskancım Beni Çeken Böyle Çeker . .Abartılı Derecede Kıskancım Hemde

Sewen Kıskanir Cok normaL ßi$ey ama A$iri KıskancLikda hic iyi degiL
Ama ßöyLe KıskancLik yüzünden kavqa ediorsak en iyisi ayriLmak die düsünüyorum ,qeneLde zaten hep KıskancLik yüznden ayriLiyorLar

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri