Sevgilinizle izleyebileceğiniz aşk filmleri

Mjoy

Kayıtlı Üye
not_defteri.jpg



Not Defteri
Herkezin izlemesi gereken etkileyici bir aşk filmi.

Filmin özeti
Sararmış bir not defterinden anlatılan ve yıllar önceden kopup gelen bir aşk hikayesi. 40'lı yıllarda ABD, Kuzey Karolayna'daki sahil kasabası Seabrook'a genç bir kız gelir. Ailesiyle geçireceği sakin bir yazı hayal eden Allie bir karnavalda tanıştığı Noah'la yakınlaşır. Noah kızı gördüğü anda hayatını birleştirmesi gereken insan olduğunu anlar.Genç kız zengin bir ailen geldiği ve delikanlı da değirmende çalışan bir işçi olduğu halde geleceği hiç düşünmeden rüya gibi bir yaz geçirirler ve iyice aşık olurlar. II. Dünya Savaşı'nın kızıştığı bir dönemde hayat, aşıkları ayırıverir. Sevdiği kızı aklından hiç çıkarmamış olan Noah savaştan döner. Oysa Allie gönüllü olarak çalıştığı bir askeri hastanede tanıştığı Lon ile evlenmek üzeredir.


0338013_1.jpg



Sil Baştan
Oscar kazanmış 2004 yapımı film. Filmin başrolünde Jim Carrey ve Kate Winslet yer almaktadır.

Filmin özeti
İki yıl boyunca beraber olduğu sevgilisinden oldukça şaşırtıcı bir haber alan Joel Barish, bir teknolojik deneye katılan sevgilisine ilişkilerini tamamen hafızasından silinmeden hatırlatmaya çalışmaktadır. Yani Barish’in kim olduğunu bile hatırlamamaktadır. Bu gelişme üzerine küplere binen adam, aynı prosedürü kendi üzerinde de gerçekleştirmek ister.
Film, adamın hafızaları silinirken, yaşanılan ilişkiyi gözler önüne serer. Adam da bir kez daha oldukça iyi başlayan ve sonradan tadı kaçan ilişkiyi izler. Fakat zaman geçtikçe ve sıra yaşanılan güzel şeylere gelince, üzerindeki müdaheleyi durdurmak ister. Pişman olmuştur!.


552614_372047802876657_293207494_n_1.jpg



Aşkın 500 Günü
Romantik komedi tarzı olan, ''Aşkın 500 Günü''
Aşk filmi sevenlerin sıkılmadan izleyip zevk alacakları türden.

Filmin özeti
Genç adam, genç kızla tanışır.. Erkek aşık olur.. Kız aşık olmaz..
Gerçek aşkın varlığına inanmayan bir kadınla (Deschanel), ona aşık olan genç adamın (Gordon-Levitt) sıradışı, romantik ve komik hikayesi.

20657_4_1.jpg


Not:Seni Seviyorum
İlk bakışta göründüğü gibi aynı aşk hikayesini farklı şekillerde defalarca anlatan alışıldık romantik komedilerden değil. "Not: Seni Seviyorum," uzun zamandır vizyona giren en başarılı romantik film.


Filmin özeti
Holly Kennedy (Hilary Swank) güzel, zeki bir kadındır ve hayatının aşkıyla evlidir; tutkulu, esprili ve tez canlı İrlandalı Gerry (Gerard Butler). Gerry amansız bir hastalık yüzünden öldüğünde, Holly’nin de hayatı kararır. Ona yardım edebilecek tek kişi, artık yanında değildir. Kimse Holly’yi Gerry kadar iyi tanımamaktadır. Neyse ki Gerry her şeyi önceden planlamıştır.
Gerry ölmeden once, Holly’ye sadece çektiği acıda değil, kendini yeniden keşfetmesinde de rehberlik edecek bir dizi mektup yazmıştır. İlk mesaj Holly’nin 30. yaş gününde, bir pasta ve Holly’nin şaşırıp kalmasına neden olan bir bant kaydı şeklinde gelir. Kayıtta Gerry eşine dışarı çıkıp “kendisinin kutlamasını” istemektedir. Bunu izleyen haftalar ve aylarda, Gerry’nin yazdığı başka mektuplar, şaşırtıcı yöntemlerle gelir. Holly’yi yeni maceralara yollayan mektupların her biri aynı imzayla bitmektedir: Not: Seni Seviyorum/P.S. I Love You
Holly’nin annesi (Kathy Bates) ve en iyi arkadaşları Denise (Lisa Kudrow) ve Sharon (Gina Gershon), Gerry’nin mektuplarının Holly’yi geçmişe mahkum ettiğini düşünüp endişelenmeye başlarlar ama aslında, her mektup onu yeni bir geleceğe adım adım yaklaştırmaktadır. Gerry’nin sözlerini rehber edinen Holly evliliğe, dostluğa ve güçlü bir aşkın, ölümün nihailiğini yeni bir hayatın başlangıcına nasıl dönüştürebildiğine dair bu öyküde dokunaklı, heyecanlı ve zaman zaman komik bir yeniden keşfetme yolculuğuna çıkar.


ValentinesPromo_RomeoJuliet.jpg


Romeo ve Juliet
Nefrete karşı bir aşk hikayesini anlatan Romeo ve Juliet, Leonardo DiCaprio ve Claire Danes başrolde oynadığı muhteşem bir aşk filmi

Filmin özeti
William Shakespeare'ın trajik aşk destanı Romeo ve Juliet'in, Avustralyalı dahi yönetmen Baz Luhrman tarafından sinemaya uyarlanan bu modern versiyonunda kılıçların yerini, kılıç isimleri taşıyan silahlar alıyor.Günümüz Florida'sında geçen filmde Romeo (Leonardo DiCaprio) ve Juliet (Claire Danes), kentin iki düşman ailesinin çocuklarıdır. Trajik bir rastlantı sonucu iki genç birbirlerine aşık olurlar ve ailelerin savaşının ortasında bir kaçış bulmaya çalışırlar.


cesaretin_var_mi_aska_afis.jpg



Cesaretin Varmı Aşka
2004 yapımı bu film ''gelmiş geçmiş en iyi aşk filmleri'' kategorisinde yer alıyor


Filmin özeti
Annesi kanser ve ölmek üzere olan Julien ve göçmenliğin zorluğu ile başa çıkmaya çalışan Sophie arasında özel bir bağ vardır. Bu bağ oynadıkları cesaret oyunu sayesinde güçlenmektedir. Oyun icabı her biri sırasıyla, diğerine cesaret gerektiren, sınava sütyenle gitmek, okulun en sert çocuğunu tokatlamak gibi, zorlu görevler vermektedir. Zamanla hayatın zorlukları da bu oyunun bir parçası haline gelmektedir. Bu oyun iki arkadaş arasında büyük bir aşkı alevlendirirken aynı şekilde birbirlerine kavuşmalarınada engel olmaktadır.


gol_evi_3.jpg


Göl Evi
Farklı bir duygusu olan, daha önce izlediğiniz aşk filmlerin dışında bir aşk filmi.

Filmin özeti
İki insan birbirleri ile gerçek anlamda birleştiklerinde aralarındaki bağ bazen öylesine naif ve basit olur ki cennetteyken bile yüreği harekete geçirebilir. Her seferinde doğru yerlerde ama yanlış zamanlarda bir araya gelen kalpleri cennet, gözyaşları ile yıkar. Bu kırık kalpleri onarmak için ise cennet, zamanı aşar. Kate, doktorluk mesleğinde bir başka iş teklifi nedeni ile oturduğu yerden taşınmak zorunda kalır. Göl kenarındaki evinden ayrılmak ise işin en zor kısmıdır. Kendisinden sonraki kiracıya, kendi adına gelecek mektupları göndermesi için bir not bırakır. Yeni kiracı Alex, evi dehşet bir halde bulur. Bakımsız, pis ve yıllar içinde yıpranmış bir hali vardır. Tuhaf bir zaman kayması imkansız bir aşkın başlangıcıdır.


01askin_renkleri_d.jpg



Aşkın Renkleri
Farklı ve hoş bir film olan ve aldığı bir çok ödülle de adından epey sözettirmiş bir aşk filmi.

Filmin özeti
Paris’te yaşayan genç ve güzel Nathalie hayatının aşkıyla tanışarak onunla harika bir evlilik yapmıştır. Ancak kocasının talihsiz bir kazada ölmesiyle hayatı altüst olur. Kocasına duyduğu aşkı içine gömen Nathalie, hislerini gösteremeyen, içine kapanık birine dönüşür. Bir gün hiç hesapta yokken kendini çalışma arkadaşlarından biri olan Markus’la öpüşürken bulur. Kimsenin çekici diyemeyeceği, çok çirkin bir adam olan Markus’la bir geleceği olabilecek midir? David Foenkinos’un Uluslararası çok satan romanından uyarlama, hayata küsen bir kadının aşk sayesinde yeniden doğuş öyküsü olan “La Délicatesse / Aşkın Renkleri”nin başrollerinde “Amélie”nin yıldızı Audrey Tautou ve François Damiens yer alıyor

one_day_poster_anne_hathaway_jim_sturgess.jpg



One Day
Genelikle kadınların beğeneceği türden bir film.Romantik-dram türlerini sevenlerin mutlaka izlemesi gerekiyor.

Filmin özeti
Dexter ve Emma’nın ilk tanıştıkları yer 1988 yılındaki mezuniyet balosudur. O tarihten sonra, birbirlerini yalnızca yılda bir kez düzenlenen okul etkinliklerinde görmeye başlarlar ve bu 20 yıl boyunca devam eder.
 
---> Sevgilinizle izleyebileceğiniz aşk filmleri

Sevgili var da sanki, izleyeceğimiz filmler kaldı :(
 
---> Sevgilinizle izleyebileceğiniz aşk filmleri

sankı konu varmıydı ne :s ya da karıstırıorum :D
bı coguunu ızledım ama hep kız arkadaslarımla :( ya da tek :(
 
---> Sevgilinizle izleyebileceğiniz aşk filmleri

bende bi kaçını izledim de pek sarmıyor beni bu filmlerxD bilmiyorum varmı bi bakim :D
 
---> Sevgilinizle izleyebileceğiniz aşk filmleri

saolsun kazma ablamda ızlemıyor benle :s
yok galıba arama :D
 
---> Sevgilinizle izleyebileceğiniz aşk filmleri

Sil Baştan,okadar iyi bir film değil..Kesinlikle tavsiye etmem..
 
---> Sevgilinizle izleyebileceğiniz aşk filmleri

Ben erkek arkadaşımla salt romantizm izlemektense romantik komedi izlemeyi tercih ediyorum. Mutluluk Asla Yalnız Gelmez bu konuda başarılı bir film bence, tavsiye ederim.
 
takipçi satın al
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri
Üst