---> SevgiLinizin Yanında Düşseniz ? xD rezil olurum karizma gider
LION KING Yɑlɑn zekɑ işidir, dürüstlük ise cesɑret. Eğer zek Kayıtlı Üye 26 May 2010 #21 ---> SevgiLinizin Yanında Düşseniz ? xD rezil olurum karizma gider
qumusSs Bayan Üye 26 May 2010 #22 ---> SevgiLinizin Yanında Düşseniz ? xD koLundan tutup 0'nu da düşüRüRüm
ღÇiKoLaTa Bayan Üye 26 May 2010 #23 ---> SevgiLinizin Yanında Düşseniz ? xD sevgilimden mı utancam ya
endLesS Webmaster 26 May 2010 #24 ---> SevgiLinizin Yanında Düşseniz ? xD Hay Bu Taşı Buraya atan gibi bir cümLe SöyLerim Hepde benı buLur derim xD
---> SevgiLinizin Yanında Düşseniz ? xD Hay Bu Taşı Buraya atan gibi bir cümLe SöyLerim Hepde benı buLur derim xD
NarinCicek Bayan Üye 29 May 2010 #25 ---> SevgiLinizin Yanında Düşseniz ? xD düsmim ya rezillik utanir devam ederim napim
D dilaraaks Bayan Üye 29 May 2010 #26 ---> SevgiLinizin Yanında Düşseniz ? xD Kahkahalarla gülerim, zaten düşenlere çook gülüyorum. Kendim düştüğümde de gülüyorum, ondan da çekinmem yani...
---> SevgiLinizin Yanında Düşseniz ? xD Kahkahalarla gülerim, zaten düşenlere çook gülüyorum. Kendim düştüğümde de gülüyorum, ondan da çekinmem yani...
Ď ďυЧGυ ' Bayan Üye 29 May 2010 #27 ---> SevgiLinizin Yanında Düşseniz ? xD yapcak bişi yok dogaldır gülerim p
Ece555 Bayan Üye 29 May 2010 #28 ---> SevgiLinizin Yanında Düşseniz ? xD Bozntya vermm. yoLuma devm ederim .D
By.CheqiCi Kayıtlı Üye 30 May 2010 #30 ---> SevgiLinizin Yanında Düşseniz ? xD Bende seni Döverim :kopkop: hahaha
C ceylann_ka Kayıtlı Üye 2 Haz 2010 #31 ---> SevgiLinizin Yanında Düşseniz ? xD cok gülerim. zaten ben düşene de düştüğüm zaman kendime de çok gülerim
---> SevgiLinizin Yanında Düşseniz ? xD cok gülerim. zaten ben düşene de düştüğüm zaman kendime de çok gülerim
Deathalone Banned 18 Tem 2010 #34 ---> SevgiLinizin Yanında Düşseniz ? xD koLundan tutup 0'nu da düşüRüRüm
KarismaTiq Banned 19 Tem 2010 #36 ---> SevgiLinizin Yanında Düşseniz ? xD koLundan tutup 0'nu da düşüRüRüm xD
ultra_merve Bayan Üye 23 Tem 2010 #37 ---> SevgiLinizin Yanında Düşseniz ? xD gülmeye başlarım onuda düşürürüm
REiSS Kayıtlı Üye 16 Kas 2010 #38 ---> SevgiLinizin Yanında Düşseniz ? xD SevgiLimden mi utancm yaa. umRmda biLe oLmaz.
Ruhsal.otopsi Bayan Üye 12 Tem 2011 #39 ---> SevgiLinizin Yanında Düşseniz ? xD Gülerim.. Kolundan Tutar Onuda Düşürürüm. Bikere Düşerken Tutmuştumda Düşmemişti Malesef.
---> SevgiLinizin Yanında Düşseniz ? xD Gülerim.. Kolundan Tutar Onuda Düşürürüm. Bikere Düşerken Tutmuştumda Düşmemişti Malesef.
Egal Bayan Üye 12 Tem 2011 #40 ---> SevgiLinizin Yanında Düşseniz ? xD Evet çok sakar olduğum için sürekli düşerdim o alıştı bana