---> sevgilinizin sakızını çiğnermisiniz Yapma
SpOoK_q!RL Bayan Üye 14 May 2009 #82 ---> sevgilinizin sakızını çiğnermisiniz ciqnemem annemin sakızını ciqnemiom bide qidip onun sakızınımı ciqniycm ıyh ya mikrop kaparsm
---> sevgilinizin sakızını çiğnermisiniz ciqnemem annemin sakızını ciqnemiom bide qidip onun sakızınımı ciqniycm ıyh ya mikrop kaparsm
J judaa Kayıtlı Üye 14 May 2009 #86 ---> sevgilinizin sakızını çiğnermisiniz çiğnerim.sakız sever insanım.. :8:
meRve^^ Bayan Üye 15 May 2009 #88 ---> sevgilinizin sakızını çiğnermisiniz kimsenn sakızını ciğnemem böğğ
У уαяєη ɘƨмɘя Bayan Üye 15 May 2009 #89 ---> sevgilinizin sakızını çiğnermisiniz tabiki hyr..:174: ciğneyenLere saygı duyuyorum..
daNdİq Kayıtlı Üye 15 May 2009 #93 ---> sevgilinizin sakızını çiğnermisiniz tabikide çiğnerim.eminim oda benim sakızımı çiğner
RappeR_qiRL Banned 15 May 2009 #94 ---> sevgilinizin sakızını çiğnermisiniz Çiğnerim ama sevgilim sakız çiğnemez
K kırık kalpler Kayıtlı Üye 15 May 2009 #95 ---> sevgilinizin sakızını çiğnermisiniz insan sevdiği kişiden tiskinmezki o o onun canıdır çiğnerim valal
---> sevgilinizin sakızını çiğnermisiniz insan sevdiği kişiden tiskinmezki o o onun canıdır çiğnerim valal
FıRaT1 Kayıtlı Üye 15 May 2009 #96 ---> sevgilinizin sakızını çiğnermisiniz çiğnemek ne kelime ağzını bile yerim
_Σ_®_C_Λ_И_™ Kayıtlı Üye 15 May 2009 #98 ---> sevgilinizin sakızını çiğnermisiniz FıRaT' Alıntı: çiğnemek ne kelime ağzını bile yerim Genişletmek için tıkla ... hiç şaşırmadım yaptığın yoruma
---> sevgilinizin sakızını çiğnermisiniz FıRaT' Alıntı: çiğnemek ne kelime ağzını bile yerim Genişletmek için tıkla ... hiç şaşırmadım yaptığın yoruma
amewrika Bayan Üye 19 May 2009 #100 ---> sevgilinizin sakızını çiğnermisiniz cıgnerım tabıı sakızına kurban olıım onun :150: