---> SevgiLinizin Evinde KaLdınızmı Hiç...? hayır
NefeSiim Bayan Üye 12 Ocak 2011 #22 ---> SevgiLinizin Evinde KaLdınızmı Hiç...? Evli olmadikdan sonra, kalinmamasi gerek. kalmadim !
LoKuMuM<3 Bayan Üye 16 Ocak 2011 #23 ---> SevgiLinizin Evinde KaLdınızmı Hiç...? Ohoo artık kendi evimi otel olarak kullanıyorum yanına yerleşicem onun xD Kalmadımda kalmamda saçmalıktan başka bişey değil.
---> SevgiLinizin Evinde KaLdınızmı Hiç...? Ohoo artık kendi evimi otel olarak kullanıyorum yanına yerleşicem onun xD Kalmadımda kalmamda saçmalıktan başka bişey değil.
N ` nazLı .. Bayan Üye 16 Ocak 2011 #25 ---> SevgiLinizin Evinde KaLdınızmı Hiç...? Kalmadım kalmam da.
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 19 Ocak 2011 #27 ---> SevgiLinizin Evinde KaLdınızmı Hiç...? hayır
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 19 Ocak 2011 #29 ---> SevgiLinizin Evinde KaLdınızmı Hiç...? 4MinoRMacH1Né' Alıntı: hayır Genişletmek için tıkla ... Buyur gel beklerim (=
---> SevgiLinizin Evinde KaLdınızmı Hiç...? 4MinoRMacH1Né' Alıntı: hayır Genişletmek için tıkla ... Buyur gel beklerim (=
KarismaTiq Banned 31 Ocak 2011 #32 ---> SevgiLinizin Evinde KaLdınızmı Hiç...? ab00 kaLsam ama nerde o ŞanSLar .)
MiSTiK61 Kayıtlı Üye 20 Nis 2011 #39 ---> SevgiLinizin Evinde KaLdınızmı Hiç...? sevgilim değilde sevdiğim kızın evinde kaldım
Olimpiyat Kayıtlı Üye 20 Nis 2011 #40 ---> SevgiLinizin Evinde KaLdınızmı Hiç...? bazılarında kaldım bazıları izin vermedi