Sevgilinizin Cep Telefonunu ezbere biliyormusunuz?
endLesS Webmaster 14 May 2010 #2 ---> Sevgilinizin Cep Telefonunu ezbere biliyormusunuz? Eski sevgiliminki aklımda
İnci 1907 Prenses 14 May 2010 #3 ---> Sevgilinizin Cep Telefonunu ezbere biliyormusunuz? sevdiğiminki hep aklımda
Ď ďυЧGυ ' Bayan Üye 14 May 2010 #4 ---> Sevgilinizin Cep Telefonunu ezbere biliyormusunuz? Evet biliyorum.
cadica Bayan Üye 14 May 2010 #5 ---> Sevgilinizin Cep Telefonunu ezbere biliyormusunuz? gerçeği söylim bilmiyorum
h.i.m.e.s.54 Kayıtlı Üye 14 May 2010 #6 ---> Sevgilinizin Cep Telefonunu ezbere biliyormusunuz? bi nosunu biliorum diğerini bilmiorum
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 14 May 2010 #7 ---> Sevgilinizin Cep Telefonunu ezbere biliyormusunuz? eskisininki aklımda ama şimdikini henüz ezberleyemedim.
---> Sevgilinizin Cep Telefonunu ezbere biliyormusunuz? eskisininki aklımda ama şimdikini henüz ezberleyemedim.
Ö özgün :) Bayan Üye 14 May 2010 #8 ---> Sevgilinizin Cep Telefonunu ezbere biliyormusunuz? eveet biliyormmmm
G Gülümse. Bayan Üye 14 May 2010 #9 ---> Sevgilinizin Cep Telefonunu ezbere biliyormusunuz? Sevgili gibi bir şey söy konusu olmadığı için hayır ne gerek var dedim xD
---> Sevgilinizin Cep Telefonunu ezbere biliyormusunuz? Sevgili gibi bir şey söy konusu olmadığı için hayır ne gerek var dedim xD
qumusSs Bayan Üye 14 May 2010 #10 ---> Sevgilinizin Cep Telefonunu ezbere biliyormusunuz? Evet biliyorum
Sнeкeя`Sнeч Bayan Üye 16 May 2010 #11 ---> Sevgilinizin Cep Telefonunu ezbere biliyormusunuz? tabiikide evet.
inci_himes Bayan Üye 17 May 2010 #12 ---> Sevgilinizin Cep Telefonunu ezbere biliyormusunuz? h.i.m.e.s.54' Alıntı: bi nosunu biliorum diğerini bilmiorum Genişletmek için tıkla ... diğerini ben bile ezberleyemedim bende bir tanesini biliyorum diğerlerini bilmiyorum o kadar çok hattı varki ezberleyemiyorum
---> Sevgilinizin Cep Telefonunu ezbere biliyormusunuz? h.i.m.e.s.54' Alıntı: bi nosunu biliorum diğerini bilmiorum Genişletmek için tıkla ... diğerini ben bile ezberleyemedim bende bir tanesini biliyorum diğerlerini bilmiyorum o kadar çok hattı varki ezberleyemiyorum
** TıLsıM ** Bayan Üye 25 May 2010 #13 ---> Sevgilinizin Cep Telefonunu ezbere biliyormusunuz? biLiorum xD
` βэγzα ' Banned 25 May 2010 #14 ---> Sevgilinizin Cep Telefonunu ezbere biliyormusunuz? canSu^^' Alıntı: Sevgili gibi bir şey söy konusu olmadığı için hayır ne gerek var dedim xD Genişletmek için tıkla ... Budur. p
---> Sevgilinizin Cep Telefonunu ezbere biliyormusunuz? canSu^^' Alıntı: Sevgili gibi bir şey söy konusu olmadığı için hayır ne gerek var dedim xD Genişletmek için tıkla ... Budur. p
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 27 May 2010 #15 ---> Sevgilinizin Cep Telefonunu ezbere biliyormusunuz? kendi numaramı dahi bilmiyorum...
cluee Bayan Üye 9 Tem 2010 #16 ---> Sevgilinizin Cep Telefonunu ezbere biliyormusunuz? kimsenin numarasını ezberleyemem.d Son düzenleme: 21 Tem 2010
kedimaya Bayan Üye 9 Tem 2010 #17 ---> Sevgilinizin Cep Telefonunu ezbere biliyormusunuz? kendi numaramı bilmem ezbere ama onunkini biliorum
---> Sevgilinizin Cep Telefonunu ezbere biliyormusunuz? kendi numaramı bilmem ezbere ama onunkini biliorum
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 9 Tem 2010 #18 ---> Sevgilinizin Cep Telefonunu ezbere biliyormusunuz? ayrıldık ama hala bılırom
aÇeLya Bayan Üye 10 Tem 2010 #19 ---> Sevgilinizin Cep Telefonunu ezbere biliyormusunuz? Evet biliyorum
† † Sαпtαпα † Banned 10 Tem 2010 #20 ---> Sevgilinizin Cep Telefonunu ezbere biliyormusunuz? Sewgilim OLmadı