---> Sevgilinizin Ayaklarını Yıkarmısınız? yikamam. (sagLik sorunu oLmadigi sürece)
iSTiSNa Bayan Üye 3 May 2011 #61 ---> Sevgilinizin Ayaklarını Yıkarmısınız? yikamam. (sagLik sorunu oLmadigi sürece)
Rock SouL Kayıtlı Üye 3 May 2011 #62 ---> Sevgilinizin Ayaklarını Yıkarmısınız? Zor durumdaysa evet ama durduk yere asla xD
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 3 May 2011 #63 ---> Sevgilinizin Ayaklarını Yıkarmısınız? ''Bilmem ki ayakları temizse belki''
CLiff Bayan Üye 11 Haz 2011 #66 ---> Sevgilinizin Ayaklarını Yıkarmısınız? Ben yıkamam ama o benimkilerini yıkar sdödfkldj xD
TheRiverStyx Bayan Üye 20 Haz 2011 #69 ---> Sevgilinizin Ayaklarını Yıkarmısınız? kendi ayağı kendi eliyle yıkasın.yıkamazdım
LaZZkopateLLa Bayan Üye 25 Haz 2011 #73 ---> Sevgilinizin Ayaklarını Yıkarmısınız? CLiff' Alıntı: Ben yıkamam ama o benimkilerini yıkar sdödfkldj xD Genişletmek için tıkla ... aynen :8:
---> Sevgilinizin Ayaklarını Yıkarmısınız? CLiff' Alıntı: Ben yıkamam ama o benimkilerini yıkar sdödfkldj xD Genişletmek için tıkla ... aynen :8:
Ruhsal.otopsi Bayan Üye 10 Tem 2011 #75 ---> Sevgilinizin Ayaklarını Yıkarmısınız? Iyyy Kesinlikle Hayır !