---> SevgiLinizin Adını Dövme Yaptırırmısınız ? HayıR
ultra_merve Bayan Üye 27 Ağu 2010 #44 ---> SevgiLinizin Adını Dövme Yaptırır mısınız ? dövme yaptırmaya karşı oldugum için hyr
iktidar Bayan Üye 27 Ağu 2010 #45 ---> SevgiLinizin Adını Dövme Yaptırır mısınız ? hayır gerek yok çünkü
MaestrΘ Kayıtlı Üye 4 Ocak 2011 #48 ---> SevgiLinizin Adını Dövme Yaptırır mısınız ? Yaptırdım ama ayrılmamıza rağmen,hatta o evlenmesine rağmen duruyor.Sildiririm belki bir gün...
---> SevgiLinizin Adını Dövme Yaptırır mısınız ? Yaptırdım ama ayrılmamıza rağmen,hatta o evlenmesine rağmen duruyor.Sildiririm belki bir gün...
habanero Kayıtlı Üye 4 Ocak 2011 #50 ---> SevgiLinizin Adını Dövme Yaptırır mısınız ? Dövme zaten yaptirmam, hayir yapsam bile sevgilimin adini yaptirmam
---> SevgiLinizin Adını Dövme Yaptırır mısınız ? Dövme zaten yaptirmam, hayir yapsam bile sevgilimin adini yaptirmam
unutucu Kayıtlı Üye 6 Şub 2011 #52 ---> SewqiLinizin Adını Döwme Yaptırırmısınız ? GülCe' Alıntı: dövme yaptirmak günah oldugu icin hayir Genişletmek için tıkla ... günah oLması ne aLaka acaba.? yaptırırdım.
---> SewqiLinizin Adını Döwme Yaptırırmısınız ? GülCe' Alıntı: dövme yaptirmak günah oldugu icin hayir Genişletmek için tıkla ... günah oLması ne aLaka acaba.? yaptırırdım.
nissan91 Bayan Üye 6 Şub 2011 #53 ---> SevgiLinizin Adını Dövme Yaptırır mısınız ? cx hiç bana göre diil
okeanos Banned 6 Şub 2011 #54 ---> SevgiLinizin Adını Dövme Yaptırır mısınız ? dövme yaptırmam, yaptıracak olsamda bu sevgilimin adı olmazdı...
---> SevgiLinizin Adını Dövme Yaptırır mısınız ? dövme yaptırmam, yaptıracak olsamda bu sevgilimin adı olmazdı...
ParadokS Kayıtlı Üye 11 Şub 2011 #55 ---> SevgiLinizin Adını Dövme Yaptırır mısınız ? Baktım çok seviyorum baktımki ayrılmıcak baktımki taa evlilik yoluna gidecez bir değil beş dövmede yaptırırım.
---> SevgiLinizin Adını Dövme Yaptırır mısınız ? Baktım çok seviyorum baktımki ayrılmıcak baktımki taa evlilik yoluna gidecez bir değil beş dövmede yaptırırım.
Ruhsal.otopsi Bayan Üye 10 Tem 2011 #57 ---> SevgiLinizin Adını Dövme Yaptırır mısınız ? Yaptırmam O Yaptırsın.
Wu-Tang Kayıtlı Üye 2 Ara 2011 #59 ---> SevgiLinizin Adını Dövme Yaptırır mısınız ? Evet. Ne olur ne olmaz diye,ilerde üstünü rahatlıkla kapatabileceğimiz ebatta tabi.
---> SevgiLinizin Adını Dövme Yaptırır mısınız ? Evet. Ne olur ne olmaz diye,ilerde üstünü rahatlıkla kapatabileceğimiz ebatta tabi.