SewqiLinizin Adını Döwme Yaptırırmısınız ?
HATTAB Kayıtlı Üye 3 Mar 2009 #2 ---> SewqiLinizin Adını Döwme Yaptırırmısınız ? temel sorunum şu dövme yaptırmam...
У уαяєη ɘƨмɘя Bayan Üye 3 Mar 2009 #3 ---> SewqiLinizin Adını Döwme Yaptırırmısınız ? Hyr..
GülCe1 Bayan Üye 3 Mar 2009 #4 ---> SewqiLinizin Adını Döwme Yaptırırmısınız ? dövme yaptirmak günah oldugu icin hayir
DiReNiS Bayan Üye 4 Mar 2009 #5 ---> SewqiLinizin Adını Döwme Yaptırırmısınız ? hiçbir şeyi dövme yaptrmam
C C®aZy_JuNiO® Kayıtlı Üye 4 Mar 2009 #7 ---> SewqiLinizin Adını Döwme Yaptırırmısınız ? ewet dowmeyı cok sewerım 3 5 tanede dowmem var zaten eger cok sewersem yaptırtırım
---> SewqiLinizin Adını Döwme Yaptırırmısınız ? ewet dowmeyı cok sewerım 3 5 tanede dowmem var zaten eger cok sewersem yaptırtırım
tuubaa Bayan Üye 4 Mar 2009 #10 ---> SewqiLinizin Adını Döwme Yaptırırmısınız ? geçen sene yaz ayında yaptırdım koluma yukarıdan asağı doğru çok güzel duruyor.)
---> SewqiLinizin Adını Döwme Yaptırırmısınız ? geçen sene yaz ayında yaptırdım koluma yukarıdan asağı doğru çok güzel duruyor.)
-oZKan- Ceo Admin 4 Mar 2009 #11 ---> SevgiLinizin Adını Dövme Yaptırırmısınız ? bugra sen barı yapma. rica edıyorum arkadasım defalarca uyardık konu başlığında W. q .x kullanmayın !!!
---> SevgiLinizin Adını Dövme Yaptırırmısınız ? bugra sen barı yapma. rica edıyorum arkadasım defalarca uyardık konu başlığında W. q .x kullanmayın !!!
_Σ_®_C_Λ_И_™ Kayıtlı Üye 4 Mar 2009 #12 ---> SevgiLinizin Adını Dövme Yaptırırmısınız ? hyr yaptırmam :s
_Tiesto_ Banned 4 Mar 2009 #16 ---> SevgiLinizin Adını Dövme Yaptırırmısınız ? hayır yaptırmam çünkü ben onun ismini yüreğime kazımışım yetmez mi :=)
---> SevgiLinizin Adını Dövme Yaptırırmısınız ? hayır yaptırmam çünkü ben onun ismini yüreğime kazımışım yetmez mi :=)
Beste Banned 4 Mar 2009 #17 ---> SevgiLinizin Adını Dövme Yaptırırmısınız ? Hayır yaptırmam ama onun dövme yaptırmasını da istemem...
---> SevgiLinizin Adını Dövme Yaptırırmısınız ? Hayır yaptırmam ama onun dövme yaptırmasını da istemem...
F fresen06 Bayan Üye 4 Mar 2009 #18 ---> SevgiLinizin Adını Dövme Yaptırırmısınız ? Yaptirmam, hayatin ne getirecegini bilemeyiz Belki yanlis kisiyi seviyorumdur...
---> SevgiLinizin Adını Dövme Yaptırırmısınız ? Yaptirmam, hayatin ne getirecegini bilemeyiz Belki yanlis kisiyi seviyorumdur...
Buğra1 Kayıtlı Üye 4 Mar 2009 #20 ---> SevgiLinizin Adını Dövme Yaptırırmısınız ? -oZKan-' Alıntı: bugra sen barı yapma. rica edıyorum arkadasım defalarca uyardık konu başlığında W. q .x kullanmayın !!! Genişletmek için tıkla ... . Son düzenleme: 27 Ağu 2010
---> SevgiLinizin Adını Dövme Yaptırırmısınız ? -oZKan-' Alıntı: bugra sen barı yapma. rica edıyorum arkadasım defalarca uyardık konu başlığında W. q .x kullanmayın !!! Genişletmek için tıkla ... .