---> Sevgilinizi tanıdıklarınızla tanıştırmaktan utanıyormusunuz? hayır
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 1 Ağu 2010 #21 ---> Sevgilinizi tanıdıklarınızla tanıştırmaktan utanıyormusunuz? hayır
I ilker48 Kayıtlı Üye 1 Ağu 2010 #22 ---> Sevgilinizi tanıdıklarınızla tanıştırmaktan utanıyormusunuz? utanmam ama pek tanıştırmamm da,hemen büyütyolarrrr
---> Sevgilinizi tanıdıklarınızla tanıştırmaktan utanıyormusunuz? utanmam ama pek tanıştırmamm da,hemen büyütyolarrrr
aÇeLya Bayan Üye 3 Ağu 2010 #23 ---> Sevgilinizi tanıdıklarınızla tanıştırmaktan utanıyormusunuz? Hayır utanmıyorum
L lethe#2 Bayan Üye 3 Ağu 2010 #24 ---> Sevgilinizi tanıdıklarınızla tanıştırmaktan utanıyormusunuz? boylu poslu esmer yağız delikanlı niye utanayım ki
---> Sevgilinizi tanıdıklarınızla tanıştırmaktan utanıyormusunuz? boylu poslu esmer yağız delikanlı niye utanayım ki
düşler perisi Bayan Üye 3 Ağu 2010 #25 ---> Sevgilinizi tanıdıklarınızla tanıştırmaktan utanıyormusunuz? olsada hemen tanıştırsam bi süre sonra tanıştırırdım
---> Sevgilinizi tanıdıklarınızla tanıştırmaktan utanıyormusunuz? olsada hemen tanıştırsam bi süre sonra tanıştırırdım
''Can Tanesi'' Bayan Üye 8 Ağu 2010 #26 ---> Sevgilinizi tanıdıklarınızla tanıştırmaktan utanıyormusunuz? Hayırrrr
Tox'e Bayan Üye 8 Eyl 2010 #27 ---> Sevgilinizi tanıdıklarınızla tanıştırmaktan utanıyormusunuz? Hayır aksine gururlanıyorum xD