Benim Sevgilim Yok :) Bu Anket Sorusu Sizlere
Ebrâr... Bayan Üye 23 Haz 2010 #2 ---> Sevgilinizi Ne Kadar Çok Seviyorsunuz? O beni çok seviyor eminim..Ama ben onun beni sevdiği kadar sevemiyorum.. O da bunun farkında ya neyse...
---> Sevgilinizi Ne Kadar Çok Seviyorsunuz? O beni çok seviyor eminim..Ama ben onun beni sevdiği kadar sevemiyorum.. O da bunun farkında ya neyse...
kedimaya Bayan Üye 9 Tem 2010 #5 ---> Sevgilinizi Ne Kadar Çok Seviyorsunuz? bu da soru mu yani şıkkı
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 10 Tem 2010 #7 ---> Sevgilinizi Ne Kadar Çok Seviyorsunuz? Yok ki :}
senszim Bayan Üye 10 Tem 2010 #9 ---> Sevgilinizi Ne Kadar Çok Seviyorsunuz? kendmden cok oldgu kesn..
R RaPizM^^ Bayan Üye 12 Tem 2010 #12 ---> Sevgilinizi Ne Kadar Çok Seviyorsunuz? Until The Grave' Alıntı: Yok ki :} Genişletmek için tıkla ...
---> Sevgilinizi Ne Kadar Çok Seviyorsunuz? Until The Grave' Alıntı: Yok ki :} Genişletmek için tıkla ...
PReѧ Kayıtlı Üye 12 Tem 2010 #13 ---> Sevgilinizi Ne Kadar Çok Seviyorsunuz? olunca söz sevecemhahaha
AdeLisa Bayan Üye 16 Tem 2010 #15 ---> Sevgilinizi Ne Kadar Çok Seviyorsunuz? Soru mu bu şimdi hahaha
XcLoW Kayıtlı Üye 28 May 2012 #17 ---> Sevgilinizi Ne Kadar Çok Seviyorsunuz? Diğer verdim olmadığı için..