---> Sevgilinizdne Ayrıldıktan Sonra Dinlediğiniz Şarkılar cem köksal-kalbim bomboş...
isabell Bayan Üye 5 Şub 2009 #21 ---> Sevgilinizdne Ayrıldıktan Sonra Dinlediğiniz Şarkılar cem köksal-kalbim bomboş...
ChaKMa_$eiTaN Bayan Üye 5 Şub 2009 #22 ---> Sevgilinizdne Ayrıldıktan Sonra Dinlediğiniz Şarkılar İzel - Işıklı Yol
R RaPizM^^ Bayan Üye 7 Şub 2009 #23 ---> Sevgilinizdne Ayrıldıktan Sonra Dinlediğiniz Şarkılar hande yener- sen yoluna ben yoluma hahaha
ToLeRaNS Kayıtlı Üye 7 Şub 2009 #24 ---> Sevgilinizdne Ayrıldıktan Sonra Dinlediğiniz Şarkılar etkin-küstürdün beni
R RaPizM^^ Bayan Üye 7 Şub 2009 #25 ---> Sevgilinizdne Ayrıldıktan Sonra Dinlediğiniz Şarkılar medusa- ağlamam
Ms.Tekinkus Bayan Üye 7 Şub 2009 #26 ---> Sevgilinizdne Ayrıldıktan Sonra Dinlediğiniz Şarkılar gökhan türkmen - çareLer çaresiz..
ToLeRaNS Kayıtlı Üye 7 Şub 2009 #27 ---> Sevgilinizdne Ayrıldıktan Sonra Dinlediğiniz Şarkılar ayrılsakta beraberizD:
LoKuMuM<3 Bayan Üye 7 Şub 2009 #28 ---> Sevgilinizdne Ayrıldıktan Sonra Dinlediğiniz Şarkılar severek ayrılanlar duygusal olanlar işte
damir Banned 8 May 2009 #29 ---> Sevgilinizdne Ayrıldıktan Sonra Dinlediğiniz Şarkılar Orhan Gencebay-Gitti de Gitti Familia Tokat-Ellerin Kadınısın Ayna-Gitme Kal Diyemedim Ayna-Adı Konmuş Ayrılığın Hakan Taşıyan-Layık Değilim
---> Sevgilinizdne Ayrıldıktan Sonra Dinlediğiniz Şarkılar Orhan Gencebay-Gitti de Gitti Familia Tokat-Ellerin Kadınısın Ayna-Gitme Kal Diyemedim Ayna-Adı Konmuş Ayrılığın Hakan Taşıyan-Layık Değilim
J judaa Kayıtlı Üye 8 May 2009 #30 ---> Sevgilinizdne Ayrıldıktan Sonra Dinlediğiniz Şarkılar black sabbath - she's gone .) bunun için yapılmış zaten bu şaheser.
---> Sevgilinizdne Ayrıldıktan Sonra Dinlediğiniz Şarkılar black sabbath - she's gone .) bunun için yapılmış zaten bu şaheser.
R RaPizM^^ Bayan Üye 9 May 2009 #31 ---> Sevgilinizdne Ayrıldıktan Sonra Dinlediğiniz Şarkılar SeRÇeM' Alıntı: sibel mirkelam akıllı kadın Genişletmek için tıkla ... :1: + Rapizm çağla ft sır_Veda Yas ft Newada_Serefine Serefs*z
---> Sevgilinizdne Ayrıldıktan Sonra Dinlediğiniz Şarkılar SeRÇeM' Alıntı: sibel mirkelam akıllı kadın Genişletmek için tıkla ... :1: + Rapizm çağla ft sır_Veda Yas ft Newada_Serefine Serefs*z
ruya Bayan Üye 17 Eyl 2009 #32 ---> Sevgilinizdne Ayrıldıktan Sonra Dinlediğiniz Şarkılar yıldız tilbe vazgeçtim........... seni sevmeyi ağır ödüyorum Son düzenleme: 20 Eyl 2009
---> Sevgilinizdne Ayrıldıktan Sonra Dinlediğiniz Şarkılar yıldız tilbe vazgeçtim........... seni sevmeyi ağır ödüyorum
^shékér kıs^ Bayan Üye 17 Eyl 2009 #33 ---> Sevgilinizdne Ayrıldıktan Sonra Dinlediğiniz Şarkılar atiye deniz salla
_kutsaL hatun_ Bayan Üye 17 Eyl 2009 #35 ---> Sevgilinizdne Ayrıldıktan Sonra Dinlediğiniz Şarkılar aynen atiye deniz - saLLa
DReNGL Bayan Üye 17 Eyl 2009 #36 ---> Sevgilinizdne Ayrıldıktan Sonra Dinlediğiniz Şarkılar arkanı dön ve çık istenmyiorsun artık
aysima_ Bayan Üye 17 Eyl 2009 #37 ---> Sevgilinizdne Ayrıldıktan Sonra Dinlediğiniz Şarkılar dj ateş ve şebnem ferah dinlerim
İnci 1907 Prenses 29 Ocak 2010 #38 ---> Sevgilinizden Ayrıldıktan Sonra Dinlediğiniz Şarkılar soner arıca - kusursuz aşk