---> Sevgiliniz var mı..?? VaR (: seVioRuM (:
İnci 1907 Prenses 5 May 2009 #655 ---> Sevgiliniz var mı..?? kanat$z_melek' Alıntı: malesef var Genişletmek için tıkla ... hahahahahhah hiç bu kadra güldüğümü hatırlanıyorum malesef var ilginc hahaha var seviyorum enis'imi :106:
---> Sevgiliniz var mı..?? kanat$z_melek' Alıntı: malesef var Genişletmek için tıkla ... hahahahahhah hiç bu kadra güldüğümü hatırlanıyorum malesef var ilginc hahaha var seviyorum enis'imi :106:
kanat$z_melek Bayan Üye 5 May 2009 #657 ---> Sevgiliniz var mı..?? FuLLMooN' Alıntı: hahahahahhah hiç bu kadra güldüğümü hatırlanıyorum malesef var ilginc hahaha var seviyorum enis'imi :106: Genişletmek için tıkla ... abla keşke bende senin gibi gülebilseydim... gülüncek bişey yok sadece konuyu bilmiyorsun ondan sana komik geldi
---> Sevgiliniz var mı..?? FuLLMooN' Alıntı: hahahahahhah hiç bu kadra güldüğümü hatırlanıyorum malesef var ilginc hahaha var seviyorum enis'imi :106: Genişletmek için tıkla ... abla keşke bende senin gibi gülebilseydim... gülüncek bişey yok sadece konuyu bilmiyorsun ondan sana komik geldi