TaBiKiDe aNıNDa TeRK eDeRiM !!
arimaya Bayan Üye 6 Şub 2008 #42 bi şans daha veririm sadece bi şans bi daha yaparsa asla affetmem ne karaktersiz biri oldugunu ögrenirim kaybeden o olur...
bi şans daha veririm sadece bi şans bi daha yaparsa asla affetmem ne karaktersiz biri oldugunu ögrenirim kaybeden o olur...
.:Çağla:. Bayan Üye 6 Şub 2008 #43 yok öyle birşey anında terk ederim.. yanlış şıkka oy kullaandım.. Son düzenleme: 19 Tem 2008
.:Çağla:. Bayan Üye 6 Şub 2008 #45 öyle affetmem birkere yapmış bu hatayı ne malum birdaha yapmıyacağı..bende af yokkk..
єSмєя_qaмzє Banned 13 Tem 2008 #49 Hemen bittiririm bu affedılcek bısey deyıl...:s Basıma bı kere geldi cok kötü bısey aldanmak aldatılmak... Ve hıc dusunmeden bitirdim Simdi yine aldatılsam yıne aynısını yaparım... TşkLer..
Hemen bittiririm bu affedılcek bısey deyıl...:s Basıma bı kere geldi cok kötü bısey aldanmak aldatılmak... Ve hıc dusunmeden bitirdim Simdi yine aldatılsam yıne aynısını yaparım... TşkLer..
HaTe___01 Bayan Üye 15 Tem 2008 #53 bana yaptıqını yaparım önce bir sans veririmm affetmis qibi yaparım durmadan aldatırım onu etkiye tepki
bana yaptıqını yaparım önce bir sans veririmm affetmis qibi yaparım durmadan aldatırım onu etkiye tepki
blackkont2 Kayıtlı Üye 17 Tem 2008 #60 naughty_girl' Alıntı: belki bir şans daha verirdim Genişletmek için tıkla ... eminmisinn