o dedıstırsın
FıRLaMaCoCuq Kayıtlı Üye 6 Eki 2007 #22 Yoq Geçenlerde Yeminle Biri Dedi Gsli Ol Sana Bilgisayar veririm Söz verdi bende Fenerbahçelim Olmadım Gsli SARı KANARYAM seni Bırakmam
Yoq Geçenlerde Yeminle Biri Dedi Gsli Ol Sana Bilgisayar veririm Söz verdi bende Fenerbahçelim Olmadım Gsli SARı KANARYAM seni Bırakmam
çöl çiçeği Banned 19 Kas 2007 #28 ne ben değiştirirm nede deiştirmesini isterim.. kişisel tercihdir takım seçimi
DaNGeR Kayıtlı Üye 19 Kas 2007 #30 stephanie' Alıntı: aptalmıyım ben Genişletmek için tıkla ... hahaa :160:
KaDRi Kayıtlı Üye 19 Kas 2007 #31 tabi ki hayır.. Böyle bir şey söz konusu bile olamaz zaten..Eğer beni biraz tanımışsa böyle bir şeyin sözkonusu olamıyacağını kendisi iyi bilir
tabi ki hayır.. Böyle bir şey söz konusu bile olamaz zaten..Eğer beni biraz tanımışsa böyle bir şeyin sözkonusu olamıyacağını kendisi iyi bilir
Єƒѕαηє Kayıtlı Üye 19 Kas 2007 #35 Bu kişisel bir seçim o yüzden değiştirmemde onunda fikrini değiştirmemde.
A alihandro1984 Kayıtlı Üye 19 Kas 2007 #36 o istesin siirt koy hizmetleri sk bile tutarım hiç kimse degiştiremez tabiki GALATASARAY