seni tanıdım gne lanet olsun derım ceker giderim
Tox'e Bayan Üye 27 Ağu 2010 #24 ---> sevgiliniz açıkça ''sizi aldattıını'' söyledi Ne yaparsınız ? Tebrik ederiim xD
Aracely Eluveitie Bayan Üye 27 Ağu 2010 #25 ---> sevgiliniz açıkça ''sizi aldattıını'' söyledi Ne yaparsınız ? Hiç Takmam. Daha iyisini buLurum
R RaPizM^^ Bayan Üye 27 Ağu 2010 #26 ---> sevgiliniz açıkça ''sizi aldattıını'' söyledi Ne yaparsınız ? ''hoşçakal..''
iktidar Bayan Üye 27 Ağu 2010 #27 ---> sevgiliniz açıkça ''sizi aldattıını'' söyledi Ne yaparsınız ? sende kimsin
ultra_merve Bayan Üye 27 Ağu 2010 #28 ---> sevgiliniz açıkça ''sizi aldattıını'' söyledi Ne yaparsınız ? ilk önce dürüstlügünden dolayı tebrik ederdim sonrada terk ederdim hahaha
---> sevgiliniz açıkça ''sizi aldattıını'' söyledi Ne yaparsınız ? ilk önce dürüstlügünden dolayı tebrik ederdim sonrada terk ederdim hahaha
CimCime66 Bayan Üye 27 Ağu 2010 #29 ---> sevgiliniz açıkça ''sizi aldattıını'' söyledi Ne yaparsınız ? Tokati basarim Yüzüne Tükürürüm Ceker Giderim.
---> sevgiliniz açıkça ''sizi aldattıını'' söyledi Ne yaparsınız ? Tokati basarim Yüzüne Tükürürüm Ceker Giderim.
У уαяєη ɘƨмɘя Bayan Üye 28 Ağu 2010 #30 ---> sevgiliniz açıkça ''sizi aldattıını'' söyledi Ne yaparsınız ? Biter.
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 20 Eyl 2010 #31 ---> sevgiliniz açıkça ''sizi aldattıını'' söyledi Ne yaparsınız ? Suratına balgam atarım
DarkStar- Kayıtlı Üye 20 Eyl 2010 #32 ---> sevgiliniz açıkça ''sizi aldattıını'' söyledi Ne yaparsınız ? Bu bana 2 kere yapıldı zaten Önce terk ettim seviyorsam karşımdakide pişmansa affederim ama karşılığınıda bulur.
---> sevgiliniz açıkça ''sizi aldattıını'' söyledi Ne yaparsınız ? Bu bana 2 kere yapıldı zaten Önce terk ettim seviyorsam karşımdakide pişmansa affederim ama karşılığınıda bulur.
` RaPiMisT ~ Bayan Üye 20 Eyl 2010 #33 ---> sevgiliniz açıkça ''sizi aldattıını'' söyledi Ne yaparsınız ? Başıma geldi,bitirdim. Ama çok sevdiğimden affetmiştim daha sonra.. Aptallık.. :M
---> sevgiliniz açıkça ''sizi aldattıını'' söyledi Ne yaparsınız ? Başıma geldi,bitirdim. Ama çok sevdiğimden affetmiştim daha sonra.. Aptallık.. :M
AySe^^ Bayan Üye 20 Eyl 2010 #34 ---> sevgiliniz açıkça ''sizi aldattıını'' söyledi Ne yaparsınız ? Ne tesadüf :2:
Sibel1 Bayan Üye 20 Eyl 2010 #35 ---> sevgiliniz açıkça ''sizi aldattıını'' söyledi Ne yaparsınız ? tebrk ederm
'-DamLa Bayan Üye 21 Eyl 2010 #36 ---> sevgiliniz açıkça ''sizi aldattıını'' söyledi Ne yaparsınız ? önce kmle yptıgını ögrenirim ! kızada anlatırım snra madem aldattın yoL aL derim ! ne ben mutlu olurum nede onu mutlu ederim ...
---> sevgiliniz açıkça ''sizi aldattıını'' söyledi Ne yaparsınız ? önce kmle yptıgını ögrenirim ! kızada anlatırım snra madem aldattın yoL aL derim ! ne ben mutlu olurum nede onu mutlu ederim ...
REiSS Kayıtlı Üye 17 Kas 2010 #37 ---> sevgiliniz açıkça ''sizi aldattıını'' söyledi Ne yaparsınız ? Tebrik Ederim
Lilith Daughter of the Void Admin 17 Ağu 2011 #38 ---> sevgiliniz açıkça ''sizi aldattıını'' söyledi Ne yaparsınız ? Diğer, rezil ederim.
PoLLyanna Bayan Üye 17 Ağu 2011 #39 ---> sevgiliniz açıkça ''sizi aldattıını'' söyledi Ne yaparsınız ? başıma geldi bu olay anında ayrıldım .. aradan 1 yıl geçti şimdi barışmak istiyor yüzsüz
---> sevgiliniz açıkça ''sizi aldattıını'' söyledi Ne yaparsınız ? başıma geldi bu olay anında ayrıldım .. aradan 1 yıl geçti şimdi barışmak istiyor yüzsüz
'hayaL Bayan Üye 17 Ağu 2011 #40 ---> sevgiliniz açıkça ''sizi aldattıını'' söyledi Ne yaparsınız ? şerefine yediriyorsa aldatsın daha yediriyorsa yüzüme söylesin.. sonrada cehenneme kadar yolu var
---> sevgiliniz açıkça ''sizi aldattıını'' söyledi Ne yaparsınız ? şerefine yediriyorsa aldatsın daha yediriyorsa yüzüme söylesin.. sonrada cehenneme kadar yolu var