AySe^^
Bayan Üye
Rumuz: Candan/Almanya
Sevgilim öpüşmeyi bile bilmiyor…
Sevgili Güzin ablacım ben 17 yaşında birçok ilişkiyi arkada bırakmış bir genç kızım yaklaşık 2 aydan beri bir erkek arkadaşım var yalnız çok çekingen daha doğrusu öpüşmeyi bile bilmiyor. Ona öğretmek istiyorum ama korkuyorum ona nasıl yardım edebilirim lütfen bana yardim et bu yazıyı kösende yayinla cünkü cevabini ancak oradan okuyabilirim lütfen
Sevgilerimle
Sevgilim öpüşmeyi bile bilmiyor…
Sevgili Güzin ablacım ben 17 yaşında birçok ilişkiyi arkada bırakmış bir genç kızım yaklaşık 2 aydan beri bir erkek arkadaşım var yalnız çok çekingen daha doğrusu öpüşmeyi bile bilmiyor. Ona öğretmek istiyorum ama korkuyorum ona nasıl yardım edebilirim lütfen bana yardim et bu yazıyı kösende yayinla cünkü cevabini ancak oradan okuyabilirim lütfen
Sevgilerimle
Sevgili kızım
sevdiğin genç biraz çekingen olabilir…ama sen de biraz erken gelişmişsin anlaşılan. Henüz 17 yaşında olup da “ pek çok ilişkiyi arkada bırakmış” olmak aslında pek de hoş değil bence...
Genç erkekler her ne kadar bu tür kızlarla beraber olmaktan mutluluk duysalar
pek de memnun kalsalar da
onlara karşı
inan pek saygı duymuyorlar…onlardan söz ederken hiç hoş olmayan sözcükler kullanıyorlar
bunu da bana yazıyorlar…ve ben üzülüyorum. Kısacası bu daldan dala konma durumundan pek hoşnut olduğunu görüyorum…ama bence bir an önce daha ciddi
daha aklı başında ilişkilere girsen
kendini toparlayıp
gerçek bir aşkı arasan daha iyi olur
değil mi?
Sevdiğin gencin öpüşmeyi bilmemesi eğer senin yaşlarındaysa
normal sayılabilir. Bırak ilk yakınlaşmayı o gerçekleştirsin…ona bilmiş bir genç kız ifadesi vermemelisin. Eğer ona değer veriyorsan
sabırlı ve saygılı davranmalısın…

Genç erkekler her ne kadar bu tür kızlarla beraber olmaktan mutluluk duysalar

Sevdiğin gencin öpüşmeyi bilmemesi eğer senin yaşlarındaysa