şimdi Düzelttim Buna Girin:106::50:
M mix-2 Bayan Üye 6 Şub 2010 #3 ---> Sevgililer Gününde Sevgilinize Ne Alırsınız? öpücükle kandırırdım
manyax_girl Bayan Üye 6 Şub 2010 #4 ---> Sevgililer Gününde Sevgilinize Ne Alırsınız? hediye almayı unuturummmm:67:
| MatmazeL | Bayan Üye 6 Şub 2010 #5 ---> Sevgililer Gününde Sevgilinize Ne Alırsınız? Tmm $imdi oLdu koskocaman ayıcık aLar ismimizi yazdirirdmxD
---> Sevgililer Gününde Sevgilinize Ne Alırsınız? Tmm $imdi oLdu koskocaman ayıcık aLar ismimizi yazdirirdmxD
TeKSaS Banned 6 Şub 2010 #6 ---> Sevgililer Gününde Sevgilinize Ne Alırsınız? Ona En güzeL Hediye Kendim oLurdum Yanına Gitmem yeterLi oLurdu heraLde ? AyrıLmasaydık (x
---> Sevgililer Gününde Sevgilinize Ne Alırsınız? Ona En güzeL Hediye Kendim oLurdum Yanına Gitmem yeterLi oLurdu heraLde ? AyrıLmasaydık (x
M mix-2 Bayan Üye 6 Şub 2010 #7 ---> Sevgililer Gününde Sevgilinize Ne Alırsınız? ayrılık hikayelerine bayılırım teksas
M mix-2 Bayan Üye 6 Şub 2010 #8 ---> Sevgililer Gününde Sevgilinize Ne Alırsınız? bir hikayede bana ver anket yapıyım