Sevgililer günü

---> Sevgililer günü

git kumda oyna ... seninle ugrasmicam.. boyle luzumsuz yere banlanmamda sebepsiz olur

lutfen daha fazla polemige girmeyiniz benimle.

...

---> Sevgililer günü

Hicbir gün gereksiz olamaz benim icin . Tabiki abartilicak bir durumda yok hediyeymis o mus buymus önemli olan seni hatirlamasi sana deger vermesi .....

---> Sevgililer günü

Pırlanta 1000 $ , Gül 20.00 TL , Sevgilisizlik Paha Biçilemez..:D

---> Sevgililer günü

Anneler günü, babalar günü, öğretmenler günü vb. günler topluma mal olmuş günler. Taraftarım ama ben sevgililer günü hakkında farklı düşünüyorum. Sevdiğim insan sadece benim olmalı. Ona hediye alacağım gün de herkesin aldığı bir gün değil, sadece bize ait olan bir gün olmalı. Doğum günü, evlilik yıldönümü gibi.
Zaten sevgililer gününün amacı sevgi değil ticaret olmuş. Sevgililer gününün gelmesini sevenlerden çok, sevenlerin sırtından rant sağlayacak olan kodamanlar bekliyor ise ben kimsenin kesesine figüran olmak istemiyorum.
Birbirlerini sevenler için verilecek en güzel hediye sadakattir bence. Halbuki bu gün amacını o kadar aşmış ki sevginin değeri alınan hediyenin değeri ile doğru orantılı olmuş. Bu nedenle ben karşıyım.

---> Sevgililer günü

Gereksiz Bence. Hiçbizaman Hediye Almadım, Banada Alma Demişimdir Çoğu Kez. Sevgi Sadece Ogünmü Var Sanki. Hatırlanıp Kutlanması Yeterli..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri