Kıymeti
Tox'e Bayan Üye 30 Ağu 2010 #27 ---> SevgiLiden ayrılDıktan sonra farkediLen şey? Telefonun artık fazla çalmaması
LityuM Bayan Üye 31 Ağu 2010 #28 ---> SevgiLiden ayrılDıktan sonra farkediLen şey? Telefonun artık fazla çalmaması..
Lilith Daughter of the Void Admin 17 Ağu 2011 #29 ---> SevgiLiden ayrılDıktan sonra farkediLen şey? Boşluuk !!
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 17 Ağu 2011 #31 ---> SevgiLiden ayrılDıktan sonra farkediLen şey? Arabeskin dayanılmaz çekiciliği
M Mastor Kayıtlı Üye 17 Ağu 2011 #32 ---> SevgiLiden ayrılDıktan sonra farkediLen şey? yetersiz alkol. + Kıymet + Boşluk.
PoLLyanna Bayan Üye 17 Ağu 2011 #35 ---> SevgiLiden ayrılDıktan sonra farkediLen şey? sevgilimle ayrıldığımda genellikle bakıyorumda diyorum bu benim sevgimi haketmiyormuş.. yani insan sevince bir nevi gözü görmüyor
---> SevgiLiden ayrılDıktan sonra farkediLen şey? sevgilimle ayrıldığımda genellikle bakıyorumda diyorum bu benim sevgimi haketmiyormuş.. yani insan sevince bir nevi gözü görmüyor
Aslanay Kayıtlı Üye 7 Eyl 2011 #39 ---> SevgiLiden ayrılDıktan sonra farkediLen şey? Denizde tek baLıgn o oLmadıgı p