eger seviyosan kıskanırsın.
Lahuz` Kayıtlı Üye 18 Eyl 2008 #23 seven insan kıskanır en büyük yalan .. iki kişi birbirini seviyosa kıskanmak da ne ? çok saçma..
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 19 Eyl 2008 #25 kıskanmak insanın doğasında var bence kıskanmalıda
İnci 1907 Prenses 4 Kas 2008 #26 yerine göre ewt ama asla fazla abartmamalı sonuçta çıkıyosam güven önemli kıskanan kız yada erkk güvenmiyodur güvense bile bna o izlenimi verir bna belli etmediği sürece istediği gibi kıskanabilir
yerine göre ewt ama asla fazla abartmamalı sonuçta çıkıyosam güven önemli kıskanan kız yada erkk güvenmiyodur güvense bile bna o izlenimi verir bna belli etmediği sürece istediği gibi kıskanabilir
E Esraa.. Bayan Üye 29 Kas 2008 #28 beni kiskanip,tartisma yaratiyorsa cok sinir olurum, ayrica ben cok kiskancim
S SiLentabys ~ Bayan Üye 2 Ara 2008 #30 Ya kıskanıLır tabi. Nereye kadar qidicekki bu iLLaki kıskanıyorsun. Cok FarkLı bir duygu.
pasakLı_hatuN Bayan Üye 2 Ara 2008 #32 abaRtmamak şaRtyLa kısKanıLırr Tbiki ama.. kkısKançLık çoğu zaMan ayRıLığa sébep oLabiLio sizLérde BiLiosnkii
abaRtmamak şaRtyLa kısKanıLırr Tbiki ama.. kkısKançLık çoğu zaMan ayRıLığa sébep oLabiLio sizLérde BiLiosnkii
.:Çağla:. Bayan Üye 2 Ara 2008 #33 !_PrEnS_!' Alıntı: kıskanacaksın ama dozunda bırakacan. Genişletmek için tıkla ... abim.. aynen öyle...
!_PrEnS_!' Alıntı: kıskanacaksın ama dozunda bırakacan. Genişletmek için tıkla ... abim.. aynen öyle...
G Gülümse. Bayan Üye 3 Ara 2008 #34 Seven ınsan kıskanır Ama cok asırıyada kacmamak lazım Ben cok kıskancım Ne yazık kı aşırıya kacıyor bazen ama kıvırmasını ıyı bılıyorum
Seven ınsan kıskanır Ama cok asırıyada kacmamak lazım Ben cok kıskancım Ne yazık kı aşırıya kacıyor bazen ama kıvırmasını ıyı bılıyorum
Rock_n_déwiL Bayan Üye 4 Ara 2008 #35 kıskanmıosa sevmiodur ben çok kıskanırım bazen kavqa bile ederiz ama napim ben böyleyim
küL keDiSi Bayan Üye 15 Mar 2009 #38 ---> sevgili sizce kıskanılırmı..??? İnsan sevdiğini kıskanır. Kıskanmıyorsa sevmiyordur bence...